MySpace Backgrounds, MySpace Layouts, MySpace Codes, MySpace Graphics
bloguez.com

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ




Φονικό τσουνάμι στα νησιά Σαμόα στον Ειρηνικό

Τσουνάμι σάρωσε τα νησιά Σαμόα και την Αμερικανική Σαμόα του Ειρηνικού Ωκεανού λίγο μετά από πολύ ισχυρό χτύπημα του Εγκέλαδου.



Περισσότεροι από 120 είναι οι νεκροί ενώ εκατοντάδες είναι οι αγνοούμενοι και οι τοπικοί αξιωματούχοι περιμένουν να αυξηθεί δραματικά ο αριθμός των νεκρών.



Το τσουνάμι δημιουργήθηκε αμέσως μετά από ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 8,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, στις 06.48 το πρωί και το επίκεντρο εντοπίστηκε 200 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πρωτεύουσας της Δυτικής Σαμόα.



20 λεπτά αργότερα ακολούθησε το τσουνάμι και σύμφωνα με μαρτυρίες τα κύματα έφταναν ακόμα και τα 7,5 μέτρα. Αρκετές περιοχές έχουν ισοπεδωθεί ενώ με άμμο καλύφθηκαν μεγάλα τμήματα των νησιών.



Κύματα ύψους 4 μέτρων, σύμφωνα με μαρτυρίες, έφτασαν και στη Νέα Ζηλανδία.



Ο Μπαράκ Ομπάμα κήρυξε την Αμερικανική Σαμόα περιοχή μεγάλης καταστροφής ενώ έδωσε οδηγίες να σταλεί ομοσπονδιακή βοήθεια.

Έχουμε 'ολα τα κακά.....κ δυστυχώς υπάρχει κ η καταστροφική μανία της Φύσης, που δυστυχώς με τις Υλικές Καταστροφές, υπάρχουνε κ οι ανθρώπινες απώλειες....
Μεταξύ αυτών, παιδιά μικρά-μεγάλα, νέοι, ηλικιωμένοι, άνδρες-γυναίκες...Δυστυχώς, ο άνθρωπος, δεν μπορεί να τα βάλει, να νικήσει την καταστροφική μανία της Φύσης...Εδ'ω λοιπόν βλεπουμε την αδυναμία μας, μπροστά στην Φύση, εμείς οι δήθεν μεγάλοι, εμείς που πηγαίνουμε στο φεγγάρι, εμείς που κλωνοποιούμε ανθρώπους κ ζώα.....!!!!

Τι Ειρωνεία Αλήθεια....κ τι κρίμα στην απώλεια ανθρώπινων Ζωών????

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΙΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!!!




ΣΗΜΕΡΑ, ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ, ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΝΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΙΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ....ΑΝ Κ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΠΑΛΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ!!!!
ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΦΙΛΙΑ...ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΦΥΛΛΟΥ...ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.
ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ, ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΜΩΣ ΦΙΛΙΑ...ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΜΑΣ Κ ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ..ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΛΥ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ, ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ Κ ΚΛΕΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΥΧΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ...
ΤΙ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΟ, ΑΝ Κ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΟ Κ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΗ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ, ΑΛΗΘΕΙΑ, ΣΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟ....ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΠΑΝΙΖΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΞΙΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝΕ Κ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΧΑΡΑ Η ΣΕ ΛΥΠΗ...ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝΕ...ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΜΑΣ Κ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΝΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΤΟΥΣ....ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΙΛΙΑ....Κ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ...Κ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ, ΨΕΥΤΙΚΗ ΦΙΛΙΑ......ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ...

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, Κ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ, ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΓΙΔΑ ΨΕΥΤΟΦΙΛΙΑΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΩΝ 20 ΕΤΩΝ....ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΑ Κ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΦΙΛΙΕΣ....ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ ΕΔΩ Κ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ....
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΧΑΡΑ....Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΕ Κ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.....
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΟΡΘΏΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΙΛΙΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ, ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ...ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ...ΚΑΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο/Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ/Η ΦΙΛΗ...ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ/Η.....ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ`ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ.....ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ.....ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ...ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ,ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΤΗΣΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ Κ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΙΩΞΕΤΕ...ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕ ΝΥΧΙΑ Κ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ!!!!!

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΟΙΗΜΑ ΓΙΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ, ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥΣ Κ ΜΗ!!


ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ 2 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ Η ΟΧΙ....Ο ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΑΣ......Κ ΠΑΡΑΜΕΝΕΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ.
ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ Κ ΟΛΑΣ.
ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 2 ΦΥΛΩΝ, ΟΣΟ Κ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ, ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ....Κ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ....ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!!!
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΩΣΕΙ Κ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΡΠΑΣΕΙ...
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΕΧΩ ΝΟΙΩΣΕΙ...ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΣΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ, ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ.ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, Η Α Γ Α Π Η....ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ...ΓΙΑΤΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ Κ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ, ΣΑΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ, ΣΒΗΝΕΙ, ΜΑΡΑΙΝΕΤΑΙ Κ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΘΑΝΕΙ Κ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ...ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΙΣΟΣ....
ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Κ ΓΙΑΥΤΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΑ, ΓΙΑ ΝΑ , ΙΣΩΣ, ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ............

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ!!!


ΣΗΜΕΡΑ, 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΕΟΡΤΆΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ!!!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΟΡΤΑΖΕΙ Κ ΤΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ, Ο ΑΡΗΣ ΜΟΥ....
ΤΟΥΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ Κ ΕΥΛΟΓΙΑ , ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ...ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ...

ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ Κ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Κ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ Κ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ,ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ!!!!!!!!

ΑΡΗ ΜΑΣ, ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΜΑΣ, ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ Κ ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ....

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!

ΤΟ ΚΑΥΧΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ!!!!!



Η εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού αποτελεί για όλους εμάς τους χριστιανούς αφορμή για μια διαφορετική καύχηση. Την ημέρα θυμόμαστε τα γεγονότα της αρπαγής από τους Πέρσες του Τιμίου Σταυρού από το Ναό της Αναστάσεως στην Αγία Πόλη Ιερουσαλήμ, την οποία λεηλάτησαν στα χρόνια του αυτοκράτορα του Βυζαντίου Ηρακλείου. Ο αυτοκράτορας οργανώνει εκστρατεία, συντρίβει τους εχθρούς και φέρνει πίσω τον Τίμιο Σταυρό, ο οποίος υψώνεται από τον Άγιο Μακάριο, Αρχιεπίσκοπο Ιεροσολύμων, ως σημείο δόξης, καυχήσεως και ελπίδος στην ζωή των χριστιανών. Από τότε η Εκκλησία μας έχει καθιερώσει αυτή την ημέρα ως ημέρα νηστείας, προσευχής, προσκυνήσεως του Τιμίου Σταυρού και πνευματικής περισυλλογής.

Ο Τίμιος Σταυρός αποτελεί για μας τους χριστιανούς αφορμή παραδόξου καυχήσεως. Ο Απόστολος Παύλος γράφει χαρακτηριστικά στην προς Γαλάτας επιστολή του: «Εμοί δε μη γένοιτο καυχάσθαι ει μη εν τω σταυρώ του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, δι’ου εμοί κόσμος εσταύρωται καγώ τω κόσμω» (Γαλ. 6,14) (Όσο για μένα δε θέλω άλλη αφορμή για καύχηση εκτός από το σταυρό του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, το σταυρό που πάνω του πέθανε ο κόσμος για μένα κι εγώ για τον κόσμο). Συνήθως ο άνθρωπος καυχάται για τις επιτυχίες στη ζωή του, για τα χαρίσματά του, για ό,τι του δίδει αποδοχή, δόξα και τιμή από τους συνανθρώπους του και τον κόσμο. Και μάλιστα, η καύχηση αποτελεί σημάδι υπερηφανείας, δηλαδή υπεροχής του καυχώμενου έναντι των άλλων.

Εμείς οι χριστιανοί καυχώμεθα για κάτι που αποτελεί σημείο ταπεινώσεως, ήττας, απορρίψεως, θανάτου. Γιατί πάνω στο Σταυρό, το όργανο της καταδίκης των χειρότερων κακούργων και εγκληματιών, όπου όποιος θανατώνονταν θεωρούνταν «επικατάρατος» (Γαλ. 3, 10-13), σταυρώθηκε ο Θεάνθρωπος Κύριός μας. Επάνω στο Σταυρό φάνηκε ότι ηττήθηκε οριστικά και αμετάκλητα το Ευαγγέλιο, το μήνυμα της Βασιλείας του Θεού που ο Χριστός έφερε στον κόσμο. Ηττήθηκε η αγάπη που έδειξε. Ηττήθηκε η αποδοχή Του από χιλιάδες ανθρώπους που Τον ακολουθούσαν σε κάθε κήρυγμά Του. Ηττήθηκαν οι ευεργεσίες Του, τα θαύματά Του, κάθε τι που έκανε για να δώσει άλλο νόημα στη ζωή των ανθρώπων. Ηττήθηκε η ανθρώπινη ύπαρξή του, η οποία θανατώθηκε βιολογικά μέσα στον πόνο, το μαρτύριο, την αγωνία, την εγκατάλειψη.

Είναι, επομένως, πολύ παράδοξο να τιμούμε το όργανο της ατιμώσεως, της ήττας και της αποτυχίας. Όμως το κάνουμε εν επιγνώσει. Διότι γνωρίζουμε ότι για τον καθέναν από εμάς επάνω στον Σταυρό σταυρώθηκε ο κόσμος. Το κοσμικό πνεύμα. Η αμαρτία που μας χωρίζει από το Θεό. Ο εγωισμός, που μας κάνει να πιστεύουμε ότι είμαστε αυτάρκεις. Το ψέμα που παρουσιάζεται ως αλήθεια. Η καταισχύνη του θανάτου χωρίς ελπίδα. Η ζωή χωρίς νόημα και σκοπό. Γιατί πάνω στο Σταυρό ο Χριστός ανέλαβε όλη την αποτυχία της πεπτωκυίας φύσεώς μας, ακόμη και τον θάνατό της, με τη θέλησή Του, υπακούοντας στον Πατέρα Του και εγκαινιάζοντας έναν καινούριο τρόπο ζωής για τον καθέναν άνθρωπο.

Καυχώμεθα γιατί στο Σταυρό ελευθερωθήκαμε. Καυχώμεθα γιατί ο Χριστός μας αγαπά προσωπικά και το απέδειξε στο Σταυρό. Καυχώμεθα για την ήττα, γιατί γνωρίζουμε ότι μετά την Σταύρωση έρχεται η Ανάσταση. Γιατί ο Σταυρός είναι η αληθινή δόξα για το Χριστό, καθότι ο Θεός της Αγάπης δεν έχει ανάγκη από την δόξα της δυνάμεως και της εξουσίας, της υποταγής και της ανελευθερίας, αλλά Αυτοπροσφέρεται ως Θυσία και Ζωή.

Μία προϋπόθεση υπάρχει για να ζήσουμε ως χριστιανοί αυτή την καύχηση: να πεθάνουμε κι εμείς για τον κόσμο. Να σταυρώσουμε -με την ζωή της ασκήσεως, με την πνευματική προσπάθεια, με την αγάπη- τα πάθη μας, την παράδοσή μας στον εγωισμό και την ικανοποίηση κάθε επιθυμίας που μας χωρίζει από το Θεό και τον συνάνθρωπο, τον εγκλωβισμό μας σε μία ζωή χωρίς ελπίδα και χαρά.

Ο Σταυρός είναι καύχημα γιατί αποκαλύπτει ότι η αληθινή χαρά και η ζωή βρίσκονται στη θυσία και την αγάπη. Βρίσκονται στην διακονία και όχι στην εξουσία. Και αποκαλύπτει την πρόταση του Θεού στον άνθρωπο, ο οποίος καλείται να ενταχθεί στη ζωή της Εκκλησίας και να αναζητήσει αυτό τον τρόπο ζωής, που μπορεί να φαντάζει ακατανόητος, ιδίως για την εποχή μας, η οποία αποθεώνει την ισχύ των όπλων, της διαφημίσεως, της καταναλώσεως, της επιστήμης και της τεχνολογίας, αλλά δεν προσφέρει ελπίδα, γιατί μας καθηλώνει στην ματαιότητα του κόσμου.

Ας χαρούμε πνευματικά την εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού. Και ας προσπαθήσουμε και ο δικός μας τρόπος ζωής εν τω κόσμω να μας οδηγήσει στην γνήσια εν Χριστώ καύχηση. Όχι διότι υπερέχουμε έναντι των άλλων με τον εγωισμό και την υπερηφάνεια, αλλά γιατί είμεθα κεκλημένοι στη ζωή της αγάπης και της ελευθερίας. Στην καινή κτίση της Βασιλείας του Θεού, η οποία αποκαλύφθηκε στον Γολγοθά και στην Ανάσταση.

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ-ΕΣΥ


ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ...ΠΑΛΙΟ ΑΠΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ
ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ....Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ...ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ , ΔΗΜΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ.....ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ....ΟΣΟ ΔΕΝ ΑΠΕΡΝΕ ΑΛΛΟ Κ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΞΩ....ΜΟΛΙΣ ΔΕ ΗΡΘΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ..Κ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΤΟΥ....Κ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΤΕΛΙΚΑ....Κ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ....
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΠΩΣ ΜΕ ΚΤΥΠΗΣΕ ΣΤΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΧΟΡΔΕΣ ΜΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΜΕΝΑ...
ΕΤΥΧΕ?????
ΜΑΛΛΟΝ.......ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ.....ΜΠΟΡΕΙ , ΜΑΛΛΟΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΛΙΚ....ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ????
ΓΙΑ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ΡΕ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΑ Κ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΤΥΠΗΣΕ ΕΤΣΙ?????

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ!!!!



Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΜΗΝΑΣ , ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ...ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΓΙΝΕ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ Κ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ...ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Κ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΦΕΤΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ!!!!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Κ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΗ, ΤΥΧΟΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΛΟΙΠΟΝ, ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ....ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ, ΚΑΛΗ Κ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!

ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ, ΚΑΘΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 28 Κ 30 ΧΡΟΝΩΝ.....Κ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΟΜΩΣ....ΤΑ ΠΕΡΑΣΑ Κ ΕΓΩ...ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ.

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ!!




ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΕΦΘΑΣΕ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ Κ ΕΥΧΗΘΗΚΑ Κ ΟΛΑΣ...ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ....
ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...Κ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΞΑΝΑ.....ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.. Κ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ....ΕΧΟΥΜΕ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ. ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΜΠΑΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ....
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ , ΕΙΠΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΕΡΙΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ...ΑΝ Κ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ , ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ....ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.....ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝΕ, ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ Κ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ, ΟΠΟΤΕ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕΣΑ Κ ΤΟ ΑΝΟΙΓΩ ......
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ...Κ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕΣ Κ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ........Κ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ!!!!

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!Κ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ!!!!!



ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ...ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!!
Η ΚΡΗΤΗ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ....ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΑΜΜΟΥΔΑΡΑ,ΧΑΝΙΑ,ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ, ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ, ΕΛΑΦΟΝΗΣΙ,ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ,ΕΛΟΥΝΤΑ, ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ, ΓΩΝΙΕΣ, ΖΩΝΙΑΝΑ.....ΠΩ ΠΩ ΚΑΤΙ ΜΕΡΗ....ΠΩ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ.....ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΛΙΓΟ ΚΥΜΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ...Κ ΛΙΓΟ ΜΕΛΤΕΜΙ...ΑΛΛΑ Κ ΑΥΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ!!!!
ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΗΤΑΝ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΜΙΑΣ ΦΙΛΙΑΣ 20 ΕΤΩΝ....ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΦΙΛΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΦΕΤΟΣ ΗΤΑΝ, ΨΕΥΤΙΚΗ...Η ΧΑΛΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΑΛΛΟΙΩΣΑΝΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥΣ..ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΣΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ....Κ ΕΦΘΑΣΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΟΙ ΦΕΤΕΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΟΥ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ...........ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ...Κ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΒΙΩΝΩ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ Κ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΦΙΛΟΥΣ...ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΡΑΜΙ!!!
ΟΜΩΣ , ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ, ΝΑΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΚΑΛΑ Κ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ...Κ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ....Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ Κ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΧΑΡΑΖΕΙ.....!!!ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ...Κ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΙΩΝΤΑΙ.......ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ....
ΕΛΕΓΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ...ΘΕΟΣ ΧΩΡΕΣΤΗΝΕ.....ΔΕΝ ΤΟΧΩ ΠΩΣ ΠΕΘΑΙΝΩ, ΜΑ ΟΣΟ ΖΩ ΜΑΘΑΙΝΩ!!!!
ΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑ...........ΦΕΤΟΣ ΕΜΑΘΑ Κ ΕΓΩ ΠΟΛΛΑ, ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΙΑ!!!!!
ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.......Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.....Κ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!
Κ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, LOVE IS EVERYTHING!!!!!!

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

KALO MINA.....KALO FTHINOPWRO!!!!!!!





ANTE KALO MINA....1SEPTEMVRIOU SHMERA.....K EINAI O PRWTOS MHNAS TOU FTHINIPWROU...
TO FTHINOPWRO GIA MENA, EINAI H KALLITERH EPOHI TOU HRONOU....MOU ARESEI PARA POLY....SPAEI H POLY ZESTI....ARHIZOUNE TA SYNNEFAKIA NA KANOUNE THN EMFANISI TOUS STON OURANO, MALAKWNEI O AERAS, AFTA TA MELTEMIA FETOS TO PARAKANANE....FYSAGE POLY, SHEDON OLO TO KALOKAIRI.....K KAMMIA VROHOULA...I KAI FTHINOPWRINI DYNATI BORA.....POU KAPOTE ITANE HWRIS MEGALA PROVLIMATA...TWRA OMWS, ME THN KATASTROFH TWN DASWN MAS....OI DYNATES VROHES GINONTAI EFIALTIS PALI GIA TIS PYROPLIKTES PERIOHES....DYSTYHWS.......EIPAME H FYSI, EFOSON THN KATASTREFOUME......MAS EKDIKEITAI..AS EFHITHOUME LOIPON, KALO FTHINOPWRO.....POU MAS PROETOIMAZEI GIA TON HEIMWNA....NA EINAI OMALO...HWRIS KATAIGIDES DYNATES.....POU NA THETOUNE SE KINDYNO PALI ZWES SYNANTHRWPWN MAS.....K PERIOUSIES TOUS K VIOS TOUS AKOMA.......!!!!
LOIPON K PALI I EFHI MOU.....KALO FTHINOPWRO SE OLOUS MAS!!!!!!!