

Υλικά
Για 10 άτομα
Διαδικασία
Σε μια μεγάλη γαβάθα, ρίχνουμε το αλεύρι, προσθέτουμε το λάδι, το κρασί, το αλάτι, τη ζάχαρη, τη μαγιά, το baking powder. Ρίχνουμε και τα δυο αβγά, τα τυριά, το πιπέρι και το μοσχοκάρυδο. Με το χέρι ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά και ζυμώνουμε, μέχρι να γίνουν μία μαλακή ζύμη που δεν κολλάει στο χέρι.
Αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί για καμιά ώρα και μετά το χωρίζουμε σε μπάλες. Πιέζουμε την κάθε μία να γίνει ένα στρογγυλό φύλλο με μισό πόντο πάχος. Διπλώνουμε το φύλλο στη μέση, πασπαλίζουμε με σουσάμι και παπαρουνόσπορο και φουρνίζουμε για 20 λεπτά στους 170°C.
Καλή επιτυχία και καλή όρεξη!