Το τέλειο ορεκτικό για να ξεκινήσετε το γεύμα σας είναι ο συνδυασμός ψωμιού με την πικάντικη γεύση του σκόρδου. Ετοιμάστε τις κοιλιές σας για το δείπνο που θα ακολουθήσει.
Υλικά
250γρ βούτυρο
30γρ. πελτέ ντομάτας
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
½ κουτ. σούπας θυμάρι
½ κουτ. σούπας δενδρολίβανο
Αλάτι, πιπέρι
1 ζεστή μπαγκέτα
Εκτέλεση
1.Χτυπήστε το βούτυρο και τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να αναμειχθούν καλά.
2.Κόψτε την μπαγκέτα στη μέση και αλείψτε το εσωτερικό της με το μείγμα του βουτύρου.
3 .Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο ή στη σχάρα μέχρι να ροδίσει το ψωμί. Σερβίρεται αμέσως.