MySpace Backgrounds, MySpace Layouts, MySpace Codes, MySpace Graphics
bloguez.com

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ




Φονικό τσουνάμι στα νησιά Σαμόα στον Ειρηνικό

Τσουνάμι σάρωσε τα νησιά Σαμόα και την Αμερικανική Σαμόα του Ειρηνικού Ωκεανού λίγο μετά από πολύ ισχυρό χτύπημα του Εγκέλαδου.



Περισσότεροι από 120 είναι οι νεκροί ενώ εκατοντάδες είναι οι αγνοούμενοι και οι τοπικοί αξιωματούχοι περιμένουν να αυξηθεί δραματικά ο αριθμός των νεκρών.



Το τσουνάμι δημιουργήθηκε αμέσως μετά από ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 8,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, στις 06.48 το πρωί και το επίκεντρο εντοπίστηκε 200 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πρωτεύουσας της Δυτικής Σαμόα.



20 λεπτά αργότερα ακολούθησε το τσουνάμι και σύμφωνα με μαρτυρίες τα κύματα έφταναν ακόμα και τα 7,5 μέτρα. Αρκετές περιοχές έχουν ισοπεδωθεί ενώ με άμμο καλύφθηκαν μεγάλα τμήματα των νησιών.



Κύματα ύψους 4 μέτρων, σύμφωνα με μαρτυρίες, έφτασαν και στη Νέα Ζηλανδία.



Ο Μπαράκ Ομπάμα κήρυξε την Αμερικανική Σαμόα περιοχή μεγάλης καταστροφής ενώ έδωσε οδηγίες να σταλεί ομοσπονδιακή βοήθεια.

Έχουμε 'ολα τα κακά.....κ δυστυχώς υπάρχει κ η καταστροφική μανία της Φύσης, που δυστυχώς με τις Υλικές Καταστροφές, υπάρχουνε κ οι ανθρώπινες απώλειες....
Μεταξύ αυτών, παιδιά μικρά-μεγάλα, νέοι, ηλικιωμένοι, άνδρες-γυναίκες...Δυστυχώς, ο άνθρωπος, δεν μπορεί να τα βάλει, να νικήσει την καταστροφική μανία της Φύσης...Εδ'ω λοιπόν βλεπουμε την αδυναμία μας, μπροστά στην Φύση, εμείς οι δήθεν μεγάλοι, εμείς που πηγαίνουμε στο φεγγάρι, εμείς που κλωνοποιούμε ανθρώπους κ ζώα.....!!!!

Τι Ειρωνεία Αλήθεια....κ τι κρίμα στην απώλεια ανθρώπινων Ζωών????