
Καλαμάρια ή θράψαλα (κατά προτίμηση μεγαλούτσικα)
Τυρί φέτα
Πιπεριά πράσινη
δυόσμο
Ντομάτα
Μουστάρδα
Λάδι, πιπέρι
2 σφηνάκια τσίπουρο
Το φτιάχνουμε
Κόβουμε τη ντομάτα, και την πιπεριά σε κυβάκια και τα ανακατεύουμε όλα μαζί σε μία λεκάνη με την τριμμένη φέτα, τη μουστάρδα, το λάδι και το πιπέρι.

Πλένουμε τα καλαμάρια καθαρίζοντας το εσωτερικό τους πολύ καλά. Με ένα κουτάλι τα γεμίζουμε με προσοχή όχι περισσότερο από τα ¾ τους, γιατί θα μας ανοίξουν και θα χυθεί η γέμιση όπως σε ένα από τα δικά μου.
Κλείνουμε με οδοντογλυφίδες και ψήνουμε στο φούρνο για μισή με ¾ της ώρας.

Αν περισσέψει γέμιση μπορούμε να τη βάλουμε σε μία λαδόκολλα με τα μουστάκια και τις ουρές, αλλά την ανοίγουμε με προσοχή, γιατί τα μαλάκια βγάζουν πολλά υγρά.
Καλή όρεξη!!