
1 δόση κρέμα παγωτού βανίλιας
1 φλιτζάνι του τσαγιού φιστίκια Αιγίνης
1 φλιτζανάκι του καφέ λικέρ μέντας
σάλτσα σιρόπι παγωτού, μερικές σταγόνες πράσινο χρώμα ζαχαροπλαστικής,λίγα μπισκότα σαβαγιάρ
Ετοιμάζουμε την κρέμα παγωτού βανίλιας (βλ. συνταγή).
Κρατάμε μερικά από τα φιστίκια ολόκληρα - αφού βέβαια πριν τα ξεφλουδίσουμε -, χοντροκόβουμε τα υπόλοιπα και τα ανακατεύουμε καλά με την κρέμα, προσθέτοντας στο μίγμα τους και λίγες σταγόνες πράσινο χρώμα ζαχαροπλαστικής.
Παγώνουμε την κρέμα του παγωτού, μ' έναν από τους τρόπους που περιγράφουμε στην εισαγωγή στα παγωτά, ετοιμάζουμε στο μεταξύ τη σάλτσα σιρόπι παγωτού (βλ. συνταγή) προσθέτοντάς της ένα φλιτζανάκι του καφέ λικέρ μέντας και μερικές σταγόνες πράσινο χρώμα ζαχαροπλαστικής.
Σερβίρουμε το παγωτό στα ποτήρια, γαρνίροντάς το με τα ολόκληρα φιστίκια και με μπισκότα σαβαγιάρ και περιχύνοντάς το με το σιρόπι.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ......ΜΜΜΜΜ!!!!!ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!