MySpace Backgrounds, MySpace Layouts, MySpace Codes, MySpace Graphics
bloguez.com

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΑΓΙΩ Κ ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!!

Πως θα διαλέξετε το καινούργιο σας μαγιό

Επιτέλους καλοκαίρι ... !
Καιρός να ξεφύγουμε από τα προβλήματα και ν’ απολαύσουμε τη θάλασσα και τον ήλιο.

Είναι άλλωστε μια από τις λίγες χαρές, που δεν κατάφερε το Δ.Ν.Τ. να μας στερήσει.

Καιρός λοιπόν να ξεχυθούμε στα μαγαζιά, για ν’ αγοράσουμε καινούργιο μαγιό, που μαζί με το περσινό ή τα παλιότερα, θα μας βοηθήσουν να κάψουμε καρδιές στις παραλίες!


Εάν λοιπόν είστε μια γυναίκα, που ο σωματότυπός σας ακολουθεί την αρμονία της κλεψύδρας, τότε φιλενάδες είσατε πολύ τυχερές, γιατί αυτή η μορφή είναι η ιδανική.

Με αυτό τον τύπο σώματος, μπορείτε να φορέσετε σχεδόν οποιοδήποτε στιλ μαγιό και να φαίνεστε τέλειες.

Καθοριστικός παράγοντας είναι το πόσο άνετα νιώθετε με το σώμα σας, πόσο δέρμα θέλετε να παρουσιάσετε και ποιές περιοχές του κορμιού σας θα εκτεθούν στη θέα των κοινών θνητών, που θα βρεθούν γύρω σας.

Το σωστό σουτιέν


Εάν έχετε μέτριο στήθος, διαλέξτε ένα μαγιό σε κόψιμο halter, bandeau ή με τρίγωνα, που θα βοηθήσει το στήθος σας να φανεί θαυμάσιο.

Αυτές οι γραμμές στο σουτιέν του μπικίνι σας, θα διασκεδάσουν τέλεια το μικρό σας πρόβλημα. Καμιά μας άλλωστε δεν είναι τέλεια!
Εάν τώρα διαθέτετε ένα προικισμένο... στήθος, διαλέξτε ένα σουτιέν που θα συγκρατεί και θα στηρίζει σωστά το στήθος σας.



Το ιδανικό σλιπάκι


Πάνω απ’ όλα, θα πρέπει να διατηρήσετε την αρμονική εικόνα στις γραμμές του κορμιού σας. Γι’ αυτό λοιπόν, θα πρέπει να διαλέξτε για σλιπάκι, ένα αντίστοιχο σχέδιο με το σουτιέν, σε σχήμα τριγωνικό , σε Brazilian ή σε string.
Τώρα καλές μου φίλες, με τέτοιο κορμί που έχετε, θα πρέπει να αναδείξετε και τα πόδια σας.

Διαλέξτε λοιπόν ένα σλιπάκι, που να ανεβαίνει ψηλά στις πλευρές των μηρών σας κι αφήστε την παραλία να σας απολαύσει!
Με αυτή τη σωματοδομή, έχετε το πλεονέκτημα, να μπορείτε να φοράτε bikini, ακόμα κι αν έχετε κάπως παραπάνω κιλά. Να θυμάστε βέβαια, ότι θα παρουσιάσετε καλύτερο αποτέλεσμα, μ’ ένα σλιπάκι που αγκαλιάζει ψηλά τη μέση, παρά με ένα string.

ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΛΛΙΓΡΑΜΕΣ ΦΙΛΕΣ Κ ΜΗ, ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΣ Κ ΚΑΛΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ!!!!!!!!