MySpace Backgrounds, MySpace Layouts, MySpace Codes, MySpace Graphics
bloguez.com

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Η ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ.......


Στα σύγχρονα ευρωπαϊκά σχολεία δεν έχουν καμία θέση ο σταυρός και άλλα θρησκευτικά σύμβολα ή τελετές. Απόφαση-σταθμός του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανοίγει τον δρόμο για την αποκαθήλωση των θρησκευτικών συμβόλων από τις σχολικές αίθουσες όλων των ευρωπαϊκών χωρών, στο όνομα της θρησκευτικής ουδετερότητας του κράτους και του σεβασμού του πλουραλισμού στην εκπαίδευση.

Πρόκειται για υπόθεση που αφορά μεν τη γειτονική Καθολική Ιταλία, ωστόσο η νομολογιακή ισχύς της έχει υπερνομοθετική πανευρωπαϊκή εφαρμογή. Η Ελλάδα δεν υποχρεούται μεν άμεσα να την εφαρμόσει, δεν μπορεί όμως να την παρακάμψει. Οφείλει μάλιστα να τη λάβει σοβαρά υπόψη της από δω και πέρα, εάν δεν επιθυμεί καταδίκη της χώρας για παραβίαση της θρησκευτικής ελευθερίας.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι στο πλαίσιο του διαλόγου μεταξύ πολιτείας και Εκκλησίας για τον καθορισμό διακριτών ρόλων, που μόλις ξεκίνησε, εκτός των θεμάτων φορολόγησης της εμπορικής αξίας της εκκλησιαστικής περιουσίας, τίθενται πλέον εκ των πραγμάτων και άλλα ζητήματα όπως: η πλήρης κατάργηση του θρησκευτικού όρκου, η αποκαθήλωση των θρησκευτικών εικόνων από τα σχολεία και τα δικαστήρια, η κατάργηση των υποχρεωτικών θρησκευτικών τελετών στην εκπαίδευση και τη λειτουργία των θεσμών, η απαλλαγή από το υποχρεωτικό ακόμη μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία, το οποίο έχει καθαρά ομολογιακό χαρακτήρα.

Δεν έχουνε μόνο οι μειονότητες δικαιώματα, αλλά κ οι πλειονόητες.
Οι λαθρομετανάστες, πρέπει να προσαρμοστούνε στα Ελληνικά ήθη κ ΄Εθιμα κ όχι η Ελλάδα σύμφωνα με τα δικά τους ήθη κ έθιμα κ ιδιαίτερα στην ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ των Θρησκευτικών εμβλημάτων μας από Σχολεία κ Δημόσια Κτίρια.....
Προαιρετικά ναι.....όχι Υποχρεωτικά....
Προαιρετικά γιά όλους να ασπάζονται το Ευαγγέλιο ή να παρακολουθούνε τα Θρησκευτικά στα Σχολειά οι Αλλόθρησκοι....Οι άλλοι όμως που θέλουνε να παρακολουθούνε την Επίσημη Θρησκεία τους, της Πατρίδας τους της ΕΛΛΑΔΑΣ που είναι η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ....γιατί θα πρέπει να ακολουθήσουνε τους ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ????

ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ.......