MySpace Backgrounds, MySpace Layouts, MySpace Codes, MySpace Graphics
bloguez.com

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ


Μπαράζ συλλήψεων ανά την Ελλάδα για συμμετοχή σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας
Δίκτυο σε ευρωπαϊκές χώρες.

Κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας που είχε απλωθεί σε πολλές πόλεις της Ελλαδας εξαρθρώθηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Συνελήφθησαν 17 άτομα, ενώ για ακόμη 38 ταυτοποιήθηκε πως είχαν χρησιμοποιήσει το δίκτυο, το οποίο είχε παρουσία σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα, τέσσερις μήνες διήρκεσε η έρευνα των αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τα μέλη του κυκλώματος.

«Πριν από τέσσερις μήνες λάβαμε από το Λουξεμβούργο μια ειδοποίηση πως είχε εντοπιστεί ένα μεγάλο δίκτυο παιδόφιλων από πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Στείλαμε εκεί αστυνομικούς που πήραν τα στοιχεία και στη συνέχεια ακολούθησε η έρευνα στη χώρα», δήλωσε στην εφημερίδα ανώτερος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.
Την Πέμπτη, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Άργος, Ρόδο, Χανιά, Ηράκλειο, Καβάλα, Φάρσαλα, Αλεξανδρούπολη, Κατερίνη, Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής, Νέο Μαρμαρά, Κιλκίς, Ηγουμενίτσα και Ιωάννινα συνελήφθησαν 17 άτομα, ενώ για ακόμη 38 ταυτοποιήθηκε πως είχαν χρησιμοποιήσει το δίκτυο.

Οι συλληφθέντες ανήκουν στην κατηγορία των «υπεράνω υποψίας» πολιτών. Μεταξύ των κατηγορουμένων βρέθηκαν ένας καθηγητής ξιφασκίας σε γυμνάσιο της Γλυφάδας, ένας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στα είδη υγιεινής, πέντε δημόσιοι υπάλληλοι, οκτώ ιδιωτικοί, δέκα άνεργοι, ένας φοιτητής, ένα στέλεχος της ασφάλειας του Αστήρ Παλάς, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 20.000 φωτογραφίες με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας, ένα στέλεχος του Δήμου Πειραιά και ένας Λιβανέζος.

Στις εφόδους που έγιναν στους χώρους των συλληφθέντων παρουσία εισαγγελέων, κατασχέθηκαν 88 σκληροί δίσκοι Η/Υ, 8 φορητοί υπολογιστές και εκατομμύρια CD και DVD, τα οποία περιείχαν σκληρότατο υλικό συνολικής χωρητικότητας 50.000 GΒyte.

Αυτοί οι κτηνάνθρωποι, πρέπει να υποστούνε την ποιό σκληρή ποινή,κ να εξαρθρώνεται συνέχεια αυτό το κατάντημα της κοινωνίας μας.........
Η ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ......ΑΙΣΧΟΣ....ΚΑΤΑΝΤΙΑ....
Τα κτήνη αυτά να καταστρεφουνε τα παιδιά,το μέλλον του κόσμου....όλης της ανθρωπότητας...
Αλλά τι τους νοιάζει αυτούς????
Αυτά είναι ανθρωπόμορφα κτήνη, κ πρέπει να μπούνε σε κλουβιά εκεί που βρίσκονται τα κτήνη κ να βγούνε τα κτήνη έξω....Τι να πει κανείς....Δεν υπάρχουνε λόγια ποιά.......
΄Αρθρο από τα ΝΕΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!
------------


Συνελήφθη διευθυντής Δημοτικού σχολείου στην Καβάλα κατηγορούμενος για παιδική πορνογραφία.

Όπως έγινε γνωστό, ο 44χρονος δάσκαλος συνελήφθη βάσει ενημέρωσεως της Ιντερπόλ στην υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τα ψηφιακά ίχνη που βρέθηκαν σε διάφορες σελίδες παιδικής πορνογραφίας.


Στην οικία του διευθυντή, που συνελήφθη μετά από κοινή επιχείρηση του τμήματος Ασφαλείας Καβάλας και του Τμήματος Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης στις 27-11-2009 στο Δήμο Χρυσούπολης Καβάλας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ύστερα από νομότυπη έρευνα, τρεις σκληροί δίσκοι Η/Υ, ένας οπτικός δίσκος που περιείχε αποθηκευμένους υπερσυνδέσμους (URLs) προς ιστοσελίδες πορνογραφίας ανηλίκων, καθώς και ποσότητα κάνναβης.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης.

΄Οπως βλέπουμε λοιπόν, τι εκτάσεις έχει περιλάβει αυτή η ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΡΟΝΟΓΡΑΦΪΑ....., έφτασε μέχρι τους ανώμαλους, σάτυρες, διεστραμμένους ανθρώπους, κτήνη όπως προανέφερα ακόμα κ στους Δασκάλους....αν είναι δυνατόν στα Σχολειά μας....εκεί που οι γονείς εμπιστεύονται τα παιδάκια τους....για το ΕΥ ΖΕΙΝ......!!!!!
Σιχαίνομαι ποιά αυτή την κοινωνία κ αίδιάζω...με πιάνει αναγούλα, ταχυκαρδία, κ πολλά άλλα συναισθήματα λύπης, για το μέλλον των αθώων αυτών ψυχών που από μικρά παιδάκια βιώνουν τ΄΄ετοιες καταστάσεις......
ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΟΝΕΙΣ...που εμπιστεύεστε τα ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΣΑΣ, πριν καταλήξετε να πάτε μαζί στην πόρτα ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ κ ΨΥΧΙΑΤΡΩΝ με τα αγγελουδάκια σας, για να κάνουνε τι????
Να ηρεμήσουνε την πληγωμένη ανεπόρθωτα παιδική Ψυχούλα αυτών των παιδιών?????