MySpace Backgrounds, MySpace Layouts, MySpace Codes, MySpace Graphics
bloguez.com

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗ-ΚΑΛΕΣ ΕΟΡΤΕΣ !!!!!









Ο Δεκέμβριος μήνας κλείνει με μια μεγάλη γιορτή. Μία πανανθρώπινη γιορτή που άλλαξε την ιστορία του κόσμου. Τη γέννηση του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού. Χριστός γεννάται, δοξάσατε!

Φως περιβάλλει τη Βηθλεέμ και ολόκληρη η ανθρωπότητα αναγεννάται και λαμπρύνεται. «Δόξα εν υψίστοις Θεώ και επί γης ειρήνη εν ανθρώποις ευδοκία».

Δύο χιλιάδες χρόνια έχουν περάσει από τη νύχτα εκείνη που άνοιξαν οι ουρανοί και Αγγελοι και Αρχάγγελοι κατέβηκαν γύρω από το σπήλαιο της Βηθλεέμ. Και ο σημερινός άνθρωπος διαπιστώνει πως το φως του άστρου της Βηθλεέμ δεν φωτίζει την πορεία του.

Διαπιστώνει ότι έχει παρεκλίνει από την πνευματική και την ψυχική του ισορροπία και από το μήνυμα «... επί γης ειρήνη εν ανθρώποις ευδοκία».
Στο θολό τοπίο που μας περιβάλλει και στα πυκνά πνευματικά σκοτάδια που καταθλιπτικά καλύπτουν την ανθρωπότητα, ας ζητήσουμε από το θείο Βρέφος που σε λίγο θα γιορτάσουμε τη γέννησή Του να μας δείξει τη σωστή μας πορεία. Να μας δείξει το δρόμο μακριά από πάθη, μίση, πολέμους. Ας ικετεύσουμε όλοι!