MySpace Backgrounds, MySpace Layouts, MySpace Codes, MySpace Graphics
bloguez.com

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

5 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!!!!




Η σαμπάνια τις γιορτές είναι κάτι σαν το αλάτι στο φαγητό, κάνει το ρεβεγιόν πιο νόστιμο! Τι γίνεται όμως αν δεν είσαι φαν του πιο γκλάμουρους ποτού των γιορτών; Αν δε σου αρέσει και πολύ ή θέλεις να αποφύγεις τις έξτρα θερμίδες, διάβασε παρακάτω πώς μπορείς να είσαι μέσα στο πνεύμα των γιορτών χωρίς να χρειαστεί να την πιείς στο ποτήρι!

Σοκολατάκια με σαμπάνια: τα σοκολατάκια με εκχύλισμα σαμπάνιας σε βάζουν στο γιορτινό κλίμα μέχρι να πεις...καλή χρονιά! Εξάλλου δεν υπάρχει ιδανικότερος συνδυασμός από αυτόν σοκολάτας και σαμπάνιας για τη βραδιά του ρεβεγιόν!

Τυρί με σαμπάνια: Μπορεί μέχρι τώρα να έχεις συνηθίσει να συνοδεύεις το ποτό σου με λίγο τυρί, τι θα έλεγες όμως αν το τυρί σου είχε γεύση σαμπάνιας; Μια ξεχωριστή γεύση που θα βρεις σε συγκεκριμένη ποικιλία τυριού τσένταρ της Νέας Υόρκης θα τρελάνει τον ουρανίσκο σου!

Ζαμπόν με σαμπάνια: τι πιο σούπερ από ένα αλλαντικό που συνδυάζει την υπέροχη γεύση σαμπάνιας με αυτή του αγαπημένου ζαμπόν;

Και με ξύδι: τι θα έλεγες αν για να δώσεις γεύση στο φαγητό σου αντί για απλό ξύδι και λόγω των ημερών επέλεγες ένα ξύδι με εκχυλίσματα σαμπάνιας; Εορταστικό και ταυτόχρονα πολύ γευστικό το συγκεκριμένο ξύδι-που έχει ως βάση τη σαμπάνι και όχι το κρασί όπως το συνηθισμένο ξύδι- χαρίζει στο φαγητό σου μια εορταστική γεύση που θα σου μείνει αξέχαστη, ενώ δεν υπάρχει ο φόβος να μεθύσεις!

Μουστάρδα με σαμπάνια: αν αυτές τις γιορτές το τραπέζι του ρεβεγιόν θα σε βρει στο σπίτι με φίλους, τότε η συγκεκριμένη μουστάρδα είναι απαραίτητη για να του εντυπωσιάσεις! Προτίμησε την για τα ορεκτικά σου, αφού είναι ιδανική για σάντουιτς με σολωμό ή τυρί.

Τιπ: φυσικά όπως ήδη ξέρεις αν συνδυάσεις την αγαπημένη σου σαμπάνια με φράουλες ή χαβιάρι αλλά και οποιοδήποτε επιδόρπιο έχεις εγγυημένη απόλαυση που σε βάζει στο κλίμα των γιορτών στο άψε σβήσε!

Από την Ελένη Αναστασάκη

ΑΝΤΕ Κ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.....ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ!!!!!!