MySpace Backgrounds, MySpace Layouts, MySpace Codes, MySpace Graphics
bloguez.com

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ-7 ΤΙΠ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΛΛΙΑ!!!!


Ο πόθος κάθε γυναίκας, ειδικά τώρα τις γιορτές δεν είναι άλλος από υπέροχα τέλεια μαλλιά! Ξέχασε τις άπειρες ώρες μπροστά στον καθρέφτη σου και σταμάτα να το ρωτάς ποια είναι η πιο όμορφη στο ρεβεγιόν! Ακολούθησε τα παρακάτω τιπ για θεϊκά μαλλιά και κλέψε τις εντυπώσεις στις γιορτινές σου εμφανίσεις!

Ξέχνα για λίγο τη βούρτσα και  θα δεις την τρίχα σου να  αλλάζει σε χρόνο dt!
Ξέχνα για λίγο τη βούρτσα και
θα δεις την τρίχα σου να
αλλάζει σε χρόνο dt!

Αποχαιρέτησε την ψαλίδα: οι συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο θα σου εξασφαλίσουν υπέροχα υγιή μαλλιά. Γιατί όσο καλά βαμμένα και να είναι τα μαλλιά σου δεν πρόκειται να δείχνουν τέλεια αν δε φροντίζεις να κόβεις λίγο τις άκρες κάθε 6-8 εβδομάδες. Ειδικά αν θέλεις να μακρύνεις τα μαλλάκι σου φρόντισε να τα διατηρείς υπέροχα χωρίς σπασμένες άκρες.

Γιάτρεψε την ξηροδερμία: οι ειδικοί λένε ότι η εμφάνιση της συνδέεται κατά κύριο λόγο με ψυχολογικούς παράγοντες (στρες, πίεση) αλλά αν δεν κάνεις κάτι για να τη θεραπεύσεις να είσαι σίγουρη ότι τα μαλλιά σου δε θα δείχνουν ποτέ τέλεια. Αν βλέπεις κομμάτια να πέφτουν από το κεφαλάκι σου δεν έχεις παρά να αγοράσεις από το φαρμακείο μια ολοκληρωμένη αγωγή με προϊόντα ειδικά για την ξηροδερμία.

Καλής ποιότητας βούρτσα: αν δε θυμάσαι πότε αγόρασες τελευταία φορά βούρτσα μαλλιών, τότε καλά θα κάνεις να αλλάξεις επειγόντως βούρτσα. Μια κατεστραμμένη βούρτσα ή κακής ποιότητας μπορεί να καταστρέψει την τρίχα σου, ειδικά αν βουρτσίζεις τα μαλλιά σου πάρα πολύ.

Πες όχι στη βαφή: για ένα χρονικό διάστημα. Ειδικά αν δεν έχεις λευκά να καλύψεις άφησε τα μαλλιά σου στο φυσικό του χρώμα και δε θα πιστεύεις πόσο θα φτιάξει η ποιότητα της τρίχας σου. Η χένα και η βαφή χωρίς αμμωνία είναι δύο πολύ καλές λύσεις που δεν αφήνουν τα μαλλιά σου αφυδατωμένα, όπως η βαφή.

Ξέχνα το πιστολάκι: αν σε καθημερινή βάση στεγνώνεις τα μαλλιά σου με το θερμό αέρα από το πιστολάκι σου καλό είναι να το ξανασκεφτείς. Άφησε το για λίγο και άσε τα μαλλάκια σου να στεγνώσουν φυσικά. Ακόμη ξέχνα για λίγο το ψαλίδι μαλλιών, το ισιωτικό σου ή τη θερμαινόμενη βούρτσα, που "καίνε" την τρίχα σου όσο δύσκολο και αν σου φαίνεται. Καλό είναι να αφήσεις τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά.

Προστάτευσε το χρώμα σου: από τον ήλιο και τις ακτίνες του, τις πισίνες αλλά κυρίως από τις εξωτερικές συνθήκες φορώντας ένα καπέλο ή ένα σκούφο που ειδικά αυτή την εποχή θα σε βάλουν και στην καρδιά της μόδας. Φρόντισε το χρώμα σου έτσι ώστε τα μαλλιά σου να μη δείχνουν άτονα και το χρώμα τους θαμπό και ξεθωριασμένο. Κράτησε το χρώμα τους ζωντανό και θα συγκεντρώσεις όλα τα βλέμματα ακριβώς εκεί.

Ναι στο μαλακτικό: ξέχνα για λίγο τις μαλακτικές κρέμες του εμπορίου και προσπάθησε να ενυδατώσεις και να μαλακώσεις την τρίχα σου μετά το σαμπουάν με φυσικό τρόπο. Αν έχεις λιπαρά μαλλιά προτίμησε το εκχύλισμα χαμομηλιού ενώ αν έχει κανονικά μαλλιά οι κρόκοι αυγών θα κάνουν θαύματα στα μαλλιά σου!

Ναι στις σωστές τροφές: τα ωμά λαχανικά, οι ξηροί καρποί, το καρότο είναι λίγες μόνο από τις τροφές που βοηθούν τα μαλλάκια σου να δείχνουν πιο υγιή από ποτέ. Εμπλούτισε τη διατροφή σου με φρούτα και λαχανικά, δίνοντας ιδιαίτερη βάση στα ροδάκινα, το γκρέηπφρουτ αλλά και επίλεξε για σνακ αβοκάντο, ξηρούς καρπούς και κυρίως αμύγδαλα και δε θα πιστεύεις στα μάτια σου.

Από την Ελένη Αναστασάκη