Χοιρινές μπριζόλες με πικάντικη σάλτσα
Αλατοπιπερώνουμε τις μπριζόλες μας, τις αλείφουμε με λάδι και τις ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να πάρουν χρώμα.
Σε τηγάνι τσιγαρίζουμε 1 κρεμμύδι με 3-4 κουταλιές λάδι, προσθέτουμε 1 πιπεριά ψιλοκομμένη, και σβήνουμε με 1 ποτήρι κόκκινο κρασί.
Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πήξει ελαφρά.
Προσθέτουμε στη σάλτσα 2 κουταλιές μουστάρδα και αλατοπίπερο.
Τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν ομοιογενές μείγμα και η σάλτσα μας είναι έτοιμη.

Σερβίρουμε τις μπριζόλες με τη σάλτσα και τηγανητές πατάτες ή ρύζι.