Υλικά:
7-8 φλιτζάνια του τσαγιού φράουλες
7-8 φλιτζάνια του τσαγιού νερό
ζάχαρη
λίγος χυμός λεμονιού
Πολτοποιούμε τις φράουλες, αφού πριν τις πλύνουμε, τις καθαρίσουμε και τις στραγγίσουμε εντελώς.
Περνάμε τον πολτό τους από ψιλό τρυπητό, τον ανακατεύουμε καλά με το νερό, τη ζάχαρη και το χυμό του λεμονιού, ρίχνουμε το μίγμα τους (αφού πριν γραδάρουμε την πυκνότητά του) στην παγωτιέρα και παγώνουμε τη γρανίτα.
ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΤΕΛΕΙΟ......ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΟ!!!