
Συστατικά
Οδηγίες
- Ετοιμάζουμε το ζελέ με 1 κούπα ζεστό νερό και 1/2 κούπα κρύο. Το αφήνουμε να κρυώσει καλά. Χτυπάμε την κρέμα σε σαντίγη με 1 κούπα άχνη και ενσωματώνουμε σε αυτήν με το ζελέ.
- Σπάμε τα μπισκότα στο μούλτι και τα ανακατέυουμε μέσα στο τάπερ (που κάνουμε το τιραμισού) με το κακάο τη λιωμένη μαργαρίνη και την 1/2 κούπα νερο. Το στρώνουμε καλά χωρίς να το πατήσουμε πάρα πολύ. Στρώνουμε πάνω την σαντιγή.
- Χτυπάμε την μαρμελάδα με την 1/2 κούπα νερο στο μούλτι και καλύπτουμε με αυτήν την κρέμα.