MySpace Backgrounds, MySpace Layouts, MySpace Codes, MySpace Graphics
bloguez.com

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

ΤΙ ΜΑΡΤΥΡΑΕΙ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!!!!





Το μυστικό όπλο κάθε γυναίκας δεν είναι άλλο από το κραγιόν της! Αυτό μάλλον το ξέρεις πολύ καλά αφού το μαγικό κραγιονάκι σου σε έχει σώσει ένα εκατομμύριο φορές, μετατρέποντας σε με μια κίνηση από το κορίτσι της διπλανής πόρτας σε femme fatale! Μάθε τι αποκαλύπτει για εσένα το κραγιόν σου, ανάλογα με το σχήμα του!

Λοξό, σχεδόν στο κανονικό του σχήμα: δε σου αρέσει να τραβάς την προσοχή, σου αρέσει το πρόγραμμα και είναι λίγες οι φορές που θέλεις να τραβήξεις τα βλέμματα . Γενικά είσαι πολύ χαμηλών τόνων και παίζεις by the rule τις περισσότερες φορές!

Λίγο στρογγυλεμένo στην κορυφή: είσαι αξιαγάπητη και η οικογένεια είναι για εσένα πολύ σημαντική! Είσαι σπιτόγατος αφού απολαμβάνεις να κάθεσαι σπίτι αλλά είσαι πολύ πεισματάρα και ξεροκέφαλη κάποιες φορές στα μικρά πραγματάκια. Είσαι "έξω καρδιά" και πολύ κοινωνική και λατρέυεις να είσαι περιτριγυρισμένη από κόσμο!

Στρογγυλεμένo στην κορυφή: είσαι η ειρηνευτική δύναμη! Σταθερή στο χαρακτήρα σου και γενναιόδωρη, δε βρίσκεσαι σχεδόν πότέ χωρίς παρεά γύρω σου!Το μόνο σίγουρο είναι ότι είσαι πολύ ευχάριστη και δεν πρέπει να σου προκαλεί έκπληξη που είσαι ιδιαίτερα συμπαθητική!

Ίσια κορυφή: έχεις ηθικές αρχές και λατρεύεις τις προκλήσεις! Έχεις πάντα μια προσεγμένη εμφάνιση και σου αρέσει να έχεις γύρω σου ανθρώπους στους οποίους μπορείς να στηρίζεσαι.

Έντονη γωνία: είσαι λίγο ισχυρογνώμων και δε σου αρέσει καθόλου το πρόγραμμα! Στις φίλες και την παρέα σου γενικά είσαι επιλεκτική αλλά όταν βγαίνεις έξω λατρέυεις να συγκεντρώνειςτην προσοχή των άλλων! Στη συζήτηση έχεις δυνατά επιχειρήματα και έχεις το θάρρος της γνώμης σου αδιαφορώντας πολλές φορές για το τι λένε οι άλλοι.

Έντονη μύτη στην κορυφή: είσαι δημιουργική και ενεργητική! Σου αρέσει να μιλάς αλλά και να σου μιλάνε αφού λατρεύεις την προσοχή που σου δείχνουν οι άλλοι. Το καλό ή και κακό κάποιες φορές είναι ότι ερωτεύεσαι εύκολα ενώ οι φίλες σου ξέρουν από πρώτο χέρι πως ότι και να χρειαστούν θα τρέξεις να τις βοηθήσεις, αφού είσαι άνθρωπος που μπορούν να στηριχθούν επάνω του!

Από την Ελένη Αναστασάκη