Χορταστικό, πανεύκολο και πολύ γρήγορο!
Υλικά για 2-3 μερίδες:
250 γρ κριθαράκι μέτριο
3 κουταλιές ελαιόλαδο
1 μέτριο κρεμμύδι
1 φλυτζάνι κρασί λευκό
1 μεγάλη πιπεριά Φλωρίνης (από βάζο)
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Λίγη φέτα
Ψιλόκοψα την πιπεριά

και έβαλα το κρεμμύδι σε βαθύ τηγάνι με το λάδι να ροδίσει ελαφρά.

Πρόσθεσα το κριθαράκι και σωτάρισα για 1 λεπτό.

Έσβησα με το κρασί και έριξα αλατοπίπερο. Άφησα να εξατμιστεί λίγο το αλκοόλ και πρόσθεσα ανακατεύοντας λίγο-λίγο νερό. Κάθε φορά που τέλειωνε πρόσθετα λίγο ακόμα μέχρι να ετοιμαστεί το κριθαράκι. Έριξα και τις πιπεριές

ανακάτεψα και απέσυρα από τη φωτιά.
Το σέρβιρα χλιαρό, προσθέτοντας σε κάθε πιάτο λίγη φέτα κομμένη κομματάκια.