Ντομάτες γεμιστές με τόνο

Αντικαθιστά επίσης κάλλιστα ένα γεύμα, καθώς είναι χορταστικό και πολύ ελαφρύ...
Χρειαζόμαστε:
4-5 μεγάλες ντομάτες
300 γρ τόνος σε λάδι
150 γρ γιαούρτι πλήρες
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2-3 κουταλιές άνηθος ψιλοκομμένος
4-5 μεγάλες ντομάτες
300 γρ τόνος σε λάδι
150 γρ γιαούρτι πλήρες
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2-3 κουταλιές άνηθος ψιλοκομμένος

Στραγγίζουμε ελαφρά τον τόνο (να μείνει λίγο λάδι) και τον ανακατεύουμε με το γιαούρτι και τον άνηθο. Ανακατεύουμε καλά. Αν χρησιμοποιήσετε τόνο σε νερό προσθέστε στο μίγμα 2 κουταλιές ελαιόλαδο.
Ρίχνουμε ελάχιστο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.



Τις αφήνουμε λίγο στο ψυγείο πριν σερβίρουμε...