Θα μου πείτε τίποτα πιο εύκολο από το να τηγανίσεις ψαράκια.... ΄Ετσι είναι, απλά ήταν τόσο λαχταριστό και φρέσκο το μαριδάκι που θέλησα να το «μοιραστώ» μαζί σας...
Πήρα λοιπόν 1 κιλό μαριδάκι ψιλό -ολόφρεσκο και μυρωδάτο- το έπλυνα καλά και το άφησα να στραγγίσει..

Το αλάτισα ελαφρά, έβαλα σε ένα πιάτο λίγο αλεύρι και κύλησα μέσα το μαριδάκι να αλευρωθεί καλά.

Το τίναξα ελαφρά να φύγει το πολύ αλεύρι και το τηγάνισα σε βαθύ τηγάνι σε μπόλικο καυτό λάδι μέχρι να ροδίσει καλά.

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΟΥΖΑΚΙ!!!!!!!!!!!