Μπιφτέκια με πατάτα
Για 12 μπιφτέκια:
600 γρ κιμάς χοιρινός
250 γρ κιμάς μοσχαρίσιος
1 μέτρια πατάτα
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι
1 μικρή ντομάτα ξεφλουδισμένη
2 κουταλάκια πάπρικα
2 κουταλάκια ρίγανη
1 κουταλάκι κίμινο
1 αυγό
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Καθάρισα την πατάτα και την έτριψα στον τρίφτη του κρεμμυδιού. Έλιωσα στο μούλτι το κρεμμύδι και την ντομάτα.
Έβαλα σε μεγάλο μπολ όλα τα υλικά και τα ζύμωσα καλά.
Τα έβαλα σε λαδωμένο ταψί, πρόσθεσα ένα φλυτζάνι νερό και τα έψησα στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά περίπου. (Ανάλογα με το μέγεθος των μπιφτεκιών, αναπροσαρμόζουμε τον χρόνο ψησίματος).
Τα σέρβιρα ζεστά με ψημένες πιτούλες και ντοματοσαλάτα. 
Καλή όρεξη!