Κορμός με κακάο
Ένα γλυκάκι πανεύκολο να ετοιμαστεί και αδύνατον να μην πετύχει...

2 ½ πακέτα πτι-μπερ
250 γρ βιτάμ
220 γρ ζάχαρη άχνη
4 αυγά
2 βανίλιες
2 φλυτζανάκια κονιάκ
4 κουταλιές κακάο
Χτυπάμε το βούτυρο μέχρι να ασπρίσει.

Συνεχίζοντας το χτύπημα προσθέτουμε την ζάχαρη, τα αυγά, το μισό κονιάκ, τις βανίλιες και το κακάο. Η κρέμα πρέπει να γίνει αφράτη και λεία.

Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια και τα περιχύνουμε με το υπόλοιπο κονιάκ.

Τα προσθέτουμε στην κρέμα. Ανακατεύουμε καλά.
Καλύπτουμε 2 στενόμακρες φόρμες με αλουμινόχαρτο, στρώνουμε μέσα το γλυκό και το αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον. Αν δεν έχουμε φόρμες το βάζουμε κατευθείαν στο αλουμινόχαρτο, το τυλίγουμε σαν ρολό και το βάζουμε στο ψυγείο.
Αν βιαζόμαστε μπορούμε να το βάλουμε στην κατάψυξη.

Απολαύστε!