Φιογκάκια με ντομάτα, φέτα και ελιές

Υλικά για ένα μεγάλο μπολ:
500 γρ φιογκάκια
3-4 μέτριες ντομάτες
Μισό φλυτζάνι ελαιόλαδο
100 γρ ελιές (μαύρες ή πράσινες)
Λίγος μαϊντανός ψιλοκομμένος
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
250 γρ φέτα
Σε μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε μπόλικο νερό, μόλις πάρει βράση προσθέτουμε αλάτι και ρίχνουμε τα φιογκάκια. Τα βράζουμε al dente, τα σουρώνουμε και τα ανακατεύουμε με 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο.



