MySpace Backgrounds, MySpace Layouts, MySpace Codes, MySpace Graphics
bloguez.com

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ!!!!

Ενδεικτικά, το τσάι βοηθάει στην πρόληψη και αντιμετώπιση παθήσεων που συνδέονται με το μεταβολισμό και την οστεοπόρωση, ενισχύει την καλή λειτουργία της καρδιάς μέσω των φλαβονοειδών, την οδοντική υγεία λόγω του φθορίου κ.λπ. Το Lipton Ice Tea, χάρη στη φυσική και μοναδική μέθοδο παραγωγής του, διατηρεί και συντηρεί όλα τα ευεργετικά συστατικά του φύλλου του τσαγιού. Ένα ποτήρι Lipton Ice Tea περιέχει περίπου 150-200mg φλαβονοειδών.

Οι διαφορές στην περιεκτικότητα του τσαγιού σε αντιοξειδωτικά, ανάλογα με την ποικιλία του και τη γεωγραφική του προέλευση, οφείλονται στο γεγονός ότι, όπως όλα τα φυσικά προϊόντα, το τσάι επηρεάζεται από τις περιβαλλοντικές και κλιματολογικές συνθήκες. Ωστόσο, όλες οι ποικιλίες τσαγιού, ανεξάρτητα από τη γεωγραφική τους προέλευση, περιέχουν σημαντικά ποσοστά αντιοξειδωτικών.

Πίνοντας τσάι, βελτιώνεται όχι μονάχα η πνευματική σας κατάσταση αλλά και η διάθεσή σας. Αυτό οφείλεται κυρίως σε δύο φυσικές ουσίες που περιέχει το τσάι: στην καφεΐνη και τη θειανίνη, η οποία βοηθά στη λειτουργία του εγκεφάλου χωρίς να προκαλεί την εγρήγορση που δημιουργεί η καφεΐνη στον οργανισμό.

Το Lipton Ice Tea σε σχέση με άλλα κρύα ροφήματα

Περιέχει .Λιγότερη ζάχαρη και λιγότερη καφεΐνη

Δεν περιέχει .Συντηρητικά, πρόσθετα και τεχνητά αρώματα

Προσφέρει

Ευεξία και ενυδάτωση σε όλο το σώμα .Ευεργετικές ουσίες αντιοξείδωσης .Αυθεντική γεύση.Το τσάι παρέχει θρεπτικές ουσίες στον οργανισμό χωρίς να τον επιβαρύνει με πρόσθετες θερμίδες. 250 ml τσαγιού περιέχουν περίπου τη μισή ποσότητα καφεΐνης από 250 ml καφέ φίλτρου.

Η τακτική κατανάλωση τσαγιού - μαύρου ή πράσινου - σε συνδυασμό με έναν υγιεινό τρόπο ζωής συμβάλλει στη βελτίωση της καρδιακής και καρδιαγγειακής λειτουργίας. Το τσάι ενισχύει την καλή λειτουργία της καρδιάς χάρη στα φλαβονοειδή που περιέχει.

Τι περιέχει το τσάι

Κάλιο 32 mg

Πολύ σημαντικό για τη ρύθμιση των υγρών αλλά και τη σωστή λειτουργία των κυττάρων, καθώς επίσης και των νεύρων και των ιστών. Έρευνες συνιστούν ότι το κάλιο συμβάλλει στη μείωση της υπέρτασης.

Μαγγάνιο 0,3 mg

Απαραίτητο για τη λειτουργία ορισμένων ένζυμων. Η πρόσληψη μαγγανίου είναι επίσης σημαντική για τα οστά και τους χόνδρους. Πιστεύεται ότι βοηθά στην πρόληψη και τον έλεγχο της οστεοπόρωσης και της οστεοαρθρίτιδας.

Ριβοφλαβίνη 19 mcg

Γνωστή επίσης και ως βιταμίνη Β2, είναι απαραίτητη για το μεταβολισμό των πρωτεϊνών, των υδατανθράκων και των λιπών, απελευθερώνοντας την περιεχόμενη σε αυτά ενέργεια. Βοηθά στη λειτουργία των ερυθρών αιμοσφαιρίων και έχει συνδεθεί με την κυτταρική αναπνοή, τη λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα και την υγεία των μαλλιών και των νυχιών.

Νιασίνη 0,19 mg

Γνωστή και ως βιταμίνη Β3, παίζει καταλυτικό ρόλο στον ενεργειακό μεταβολισμό.

Πληροφορίες για τις γεύσεις του Lipton Ice Tea

Όπως στο κρασί, η ποιότητα και η γεύση του τσαγιού διαφέρει κατά πολύ ανάλογα με τη χώρα παραγωγής, τις καιρικές συνθήκες, το υψόμετρο καθώς και τη δομή και την ποιότητα του εδάφους.

LIPTON ICE GREEN TEA WITH LEMON

Η Lipton Ice Tea, ενισχύοντας τον προσανατολισμό της σε προϊόντα που συνεισφέρουν σε ένα υγιεινό τρόπο ζωής και ανταποκρινόμενη στην ανάγκη του σύγχρονου καταναλωτή για εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε προϊόντα που «του κάνουν καλό», αποφάσισε να αναπτύξει τη γκάμα της με την εισαγωγή του πράσινου τσαγιού παρουσιάζοντας το Lipton Ice TeaGreen. Άλλωστε, οι ευεργετικές ιδιότητες του πράσινου τσαγιού είναι εδώ και εκατοντάδες χρόνια γνωστές στην Ανατολή.

Το Lipton Ice TeaGreen προσφέρει στους καταναλωτές του μια φρέσκια πράσινη αυθεντική γεύση συνδυασμένη με λεμόνι, έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη και περιλαμβάνει αντιοξειδωτικά καθώς και άλλα φυσικά ευεργετικά στοιχεία του πράσινου τσαγιού. Το Lipton Ice TeaGreen περιέχει 75% των αντιοξειδωτικών που βρίσκει κανείς στη σοδειά του πράσινου τσαγιού.

LIPTON ICE TEA LEMON

Το Lipton Ice Tea Lemon προσφέρει στους καταναλωτές τη φυσική δροσιά και αναζωογόνηση του Lipton Ice Tea, με τη φυσική ενέργεια του μαύρου τσαγιού.

Το Lipton προσθέτει στο κλασσικό μίγμα του μαύρου τσαγιού τη «ζωηρή» γεύση του λεμονιού, περιλαμβάνοντας αντιοξειδωτικά καθώς και τα φυσικά ευεργετικά στοιχεία του μαύρου τσαγιού.

Το πράσινο τσάι δεν υποβάλλεται σε ζύμωση, όπως τα άλλα είδη τσαγιού, όμως τα φύλλα του θερμαίνονται ελαφρά στον ατμό. Η διαδικασία αυτή σταματά την ενζυμική δράση, ώστε το τσάι να διατηρεί το χρώμα και τη γεύση του χλωρού φύλλου.

LIPTON ICE RED TEA

Το Lipton Ice Red Tea προσφέρει στους καταναλωτές τη φυσική δροσιά και αναζωογόνηση του Lipton Ice Tea, με τη φυσική ενέργεια του κόκκινου τσαγιού.

Είναι ένας συνδυασμός της δύναμης του κόκκινου τσαγιού "Roibos" από τη Νότια Αφρική με το αναζωογονητικό Guarana από τη Νότια Αμερική. Το Lipton Ice Red Tea προσφέρει στους καταναλωτές του μια φρέσκια κόκκινη αυθεντική γεύση, έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη - 55g/100ml - και περιλαμβάνει τα φυσικά ευεργετικά στοιχεία του κόκκινου τσαγιού.

LIPTON ICE TEA PEACH

Το Lipton Ice TeaPeach προσφέρει μια λεπτή ισορροπία των ευεργετικών στοιχείων του τσαγιού και της δροσιστικής απόλαυσης του ροδάκινου, αποτελώντας μία ξεχωριστή γευστική εμπειρία.

Το Lipton Ice TeaPeach είναι ένας συνδυασμός του Lipton Ice Tea με τη φρέσκια γεύση των ροδάκινων της Giorgia.

LIPTON ICE TEA LEMON LIGHT

Το Lipton Ice TeaLemonLight είναι το πρώτο από μια σειρά light γεύσεων του Lipton Ice Tea. Το Lipton Ice TeaLemonLight συνδυάζει τη μοναδική και πλέον κλασσική γεύση του Lipton Ice TeaLemon που όλοι αγαπήσαμε με τα οφέλη του αυθεντικού τσαγιού, ενώ παράλληλα έχει πολύ λίγες θερμίδες.

Το Lipton Ice TeaLemonLight είναι ιδανικό για εκείνους που θέλουν να απολαμβάνουν όλα τα οφέλη και τη γεύση του Lipton Ice TeaLemon και συγχρόνως να ακολουθούν μια διατροφή με ακόμα πιο λίγες θερμίδες.

Το μαύρο τσάι περνά από πέντε στάδια ζύμωσης, που βασίζονται σε τεχνικές που αναπτύχθηκαν στην αρχαία Κίνα εδώ και χιλιάδες χρόνια. Το χρώμα του τσαγιού οφείλεται στις θειορουβικίνες, ενώ η γεύση του στις θειοφλαβίνες.