Υλικά (για 4 άτομα)
1 κιλό αγκινάρες 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 μεγάλο καρότο 1 ματσάκι άνηθο 1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο ½ κιλό γιαούρτι πλήρες Εκτέλεση
- Καθαρίζετε τις αγκινάρες και ψιλοτρίβετε το κρεμμύδι
- Κόβετε το καρότο σε ροδέλες
- Ψιλοκόβετε τον άνηθο
- Στο λάδι σοτάρετε το κρεμμύδι
- Προσθέτετε το καρότο και τις αγκινάρες ολόκληρες.
- Ρίχνετε 2 φλιτζάνια νερό και αφήνετε το φαγητό να σιγοβράσει.
- Μόλις δέσει η σάλτσα, προσθέτετε τον άνηθο και το γιαούρτι.
- Αφήνετε το φαγητό να πάρει μια βράση και το κατεβάζετε από τη φωτιά.