Γλώσσες στιφάδο
Υλικά (για 4 άτομα)
- 4 φιλέτα γλώσσας
- ½ κιλό κρεμμυδάκια στιφάδου
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 φλιτζάνι ντοματοπολτό
- 1 κουταλιά ξίδι
- 1 ποτηράκι λευκό κρασί
- 1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο
- 1 πρέζα πιπέρι
- 1 ξυλαράκι κανέλα
- 2 δαφνόφυλλα
Εκτέλεση
- Καθαρίζετε τα κρεμμυδάκια
- Πολτοποιείτε το σκόρδο
- Τα σοτάρετε στο λάδι και τα σβήνετε με το κρασί και το ξίδι.
- Ρίχνετε την ντομάτα και ακουμπάτε με προσοχή τα φιλέτα του ψαριού πάνω στα κρεμμυδάκια.
- Προσθέτετε 2 φλιτζάνια νερό και αφήνετε το φαγητό να σιγοβράσει
- Λίγο πριν το κατεβάσετε από τη φωτιά, προσθέτετε τα μπαχαρικά
- Μόλις δέσει η σάλτσα, το φαγητό είναι έτοιμο.