Πολύχρωμη σαλάτα ζυμαρικών με ζαμπόν και κοτόπουλο
- 250 γρ. ροδοπέταλο
- 250 γρ. φύλλο ελιάς
- 1 κούπα τυρί κίτρινο κομμένο σε κύβους
- 1/2 κούπα ζαμπόν
- 1/2 κούπα πίκλες ψιλοκομμένες
- 60 γρ. κοτόπουλο στήθος (χωρίς πέτσα) μαγειρεμένο
- 2 φλιτζάνια μαρουλιού
- 1 πιπεριά κόκκινη από βάζο
- 1 κούπα μαγιονέζα
- 1 φλιτζάνι κρουτόν
- 1 κούπα γιαούρτι στραγγιστό
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- λίγες ελιές
- 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- αλάτι, πιπέρι
- Βράζετε τα ζυμαρικά για 13 λεπτά σε αλατισμένο νερό με μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- Τα σουρώνετε, τα ξεπλένετε με λίγο νερό και τα αφήνετε να στραγγίσουν
- Αναμειγνύετε σε μπολ όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύετε με τα ζυμαρικά.
- Γαρνίρετε κατάλληλα και τοποθετείτε τη σαλάτα στο ψυγείο για λίγες ώρες.
- Μπορείτε να την ετοιμάσετε από την προηγούμενη μέρα.