MySpace Backgrounds, MySpace Layouts, MySpace Codes, MySpace Graphics
bloguez.com

Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΒΙΑΣΤΙΚΕΣ!!!



Κάτι που δεν ξυπνάς με τίποτα τα πρωινά, κάτι που δε βρίσκεις μέσα στα σκοτάδια ούτε σκιές ούτε μάσκαρα, έχεις φτάσει να κυκλοφορείς κάθε μέρα απεριποίητη. Το ξέρεις ότι ακόμη και στο γραφείο πρέπει να νιώθεις ωραία γιατί αλλιώς η απόδοση σου πέφτει, εκτός από την ψυχολογία σου; Σήκω από το κρεβάτι και ακολούθησε τα παρακάτω απλά και γρήγορα βήματα για να είσαι κούκλα κάθε μέρα από το πρωί!

Βάλε την ενυδατική σου: δεν πρέπει να ξεχνάς ότι η ενυδατική σου είναι το Α και το Ω για ένα άψογο μακιγιάζ , οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Η ενυδάτωση την επιδερμίδας σου, πρέπει να σου γίνει συνήθεια-αν δε σου έχει ήδη γίνει! Άπλωσε λοιπόν την ενυδατική σου σε καθαρό πρόσωπο.

Άπλωσε σωστά μια στρώση μάσκαρα και  είσαι έτοιμη!
Άπλωσε σωστά μια στρώση μάσκαρα και
είσαι έτοιμη!

Ποιος κύκλος; Μπορεί χθες το βράδυ να ξενύχτησες βλέποντας την αγαπημένη σου σειρά, χρειάζεται όμως να το ξέρει όλο το γραφείο; Κάλυψε τις σακούλες κάτω από τα μάτια και τους μαύρους κύκλους με το σημαντικότερο ίσως εργαλείο του μακιγιάζ σου, το κονσίλερ σου. Άπλωσε με το χεράκι σου την κατάλληλη ποσότητα κονσίλερ κάτω από τα μάτια -χωρίς όμως να το παρακάνεις- και θα δεις τα μάτια σου πολύ πιο φωτεινά και ξεκούραστα!

Ξέχνα το μέηκ-απ, θυμήσου την πουδρίτσα: σίγουρα δεν έχεις καμία όρεξη να απλώνεις πρωί -πρωί μέηκ απ στο προσωπάκι σου, αλλά η πούδρα είναι απαραίτητη. Μπορείς να την απλώσεις ακόμη και στο φανάρι, χωρίς να πάθεις καμία ζημιά. Φρόντισε μόνο να την απλώσεις ομοιόμορφα, γιατί όπως και να το κάνουμε οι λεκέδες στην επιδερμίδα σου θα τρομάξουν τους συναδέλφους.

Κοκκίνισες: μη ξεχάσεις το ρουζ ή το μπρόνζερ που θα χαρίσει χρώμα στην επιδερμίδα σου και θα γλυκάνει το προσωπάκι σου όταν θα τρέχεις! Όσο είσαι στο αυτοκίνητο, άνοιξε τον καθρέφτη σου και σκάσε ένα χαμόγελο σα να είδες να περνάει από μπροστά σου ο Μπραντ (χωρίς την Αντζελίνα). Άπλωσε το ρουζ στα μαγουλάκια σου ξεκινώντας από το κέντρο και με μία κίνηση προς τα επάνω και είσαι έτοιμη πριν καν ανάψει το πράσινο! Για πιο φυσικό αποτέλεσμα, που όμως δε διαρκεί πολύ , τσίμπησε ελαφρώς τα μάγουλα σου.

Κλείσε τα μάτια: καφέ ή μπεζ; Μπλε ή λαδί; Μια διπλή σκιά είναι ότι πρέπει για να σε βγάλει από το δίλημμα που κακά τα ψέματα δεν είσαι σε θέση να ξεπεράσεις πολύ εύκολα χωρίς μια γουλιά καφέ. Γι’ αυτό οι διπλές σκιές , θα σου λύσουν τα χέρια. Για το πρωί προτίμησε ένα ελαφρύ συνδυασμό μπεζ- καφέ που σου χαρίζει ένα διακριτικό μακιγιάζ στα μάτια.

Μάσκαρα: αφού έφτασες ως εδώ δεν είναι κρίμα να αφήσεις τα ματάκια σου χωρίς μάσκαρα; Τέτοιες ώρες μια μόνο στρώση καφέ μάσκαρας για τις ξανθές και μαύρη για τις πιο μελαχρινές είναι ότι πρέπει για να τονίσεις το νυσταγμένο βλέμμα σου.

Λαμπερά χείλη: με τη βοήθεια του λιπ γκλος σου! Προτίμησε ένα παλ γκλος για φυσική λάμψη στα χείλη σε ροζ απόχρωση και έχεις έτοιμο μέσα σε ελάχιστο χρόνο ένα υπέροχο μακιγιάζ!

Πιες μια γουλιά καφέ και χρονομετρήσου. Δε θα χρειαστείς πάνω από 10 λεπτά για να δείχνεις ακόμη πιο κούκλα κάθε πρωί!
Από την Ελένη Αναστασάκη