MySpace Backgrounds, MySpace Layouts, MySpace Codes, MySpace Graphics
bloguez.com

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ-ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ Κ ΚΡΕΒΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ!!!

Λίγο η άνοιξη που έχει μπει πια για τα καλά, λίγο οι βιτρίνες των καταστημάτων που έχουν γεμίσει ανοιξιάτικα και η διάθεσή μας, όπως να το κάνουμε, επηρεάζεται θετικά!
Αυτή τη θετική διάθεση, που ο καλός καιρός μας προκαλεί, έχουμε την ανάγκη να την μεταφέρουμε εκτός απ’ την γκαρνταρόμπα μας και στο χώρο του σπιτιού.

Καθιστικό


Τα χαλιά μαζεύονται, λουλούδια στα τραπέζια και πιο ανάλαφρες κουρτίνες στολίζουν το χώρο του καθιστικού. Τώρα που ο καιρός είναι όλο και πιο ζεστός και τα παράθυρα μένουν ανοιχτά περισσότερες ώρες η σκόνη μέσα στο σπίτι αρχίζει να «απειλεί» τα έπιπλα και τους καναπέδες.

Βαμβακερά ριχτάρια, σε ανοιχτά χρώματα με ανάλαφρα σχέδια, κρόσσια ή πρωτότυπες φάσες θα προστατέψουν τους καναπέδες από τη σκόνη και παράλληλα θα δώσουν μια ανάλαφρη, φωτεινή και χαρούμενη νότα στο μέχρι τώρα «χειμωνιάτικο» τοπίο του σαλονιού.

Κρεβατοκάμαρα


Τα ζεστά παπλώματα παίρνουν σιγά σιγά το δρόμο για το πατάρι και οι σκούρες κουρτίνες αντικαθίστανται με πιο ανάλαφρες που επιτρέπουν στον ανοιξιάτικο ήλιο να λούζει το χώρο. Είναι η ώρα για πιο ελαφρά καλύμματα που, τα τελευταία χρόνια με την χρήση των κλιματιστικών, θα είναι χρήσιμα και για όλη την διάρκεια του καλοκαιριού.