MySpace Backgrounds, MySpace Layouts, MySpace Codes, MySpace Graphics
bloguez.com

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

ΑΝΟΙΞΗ Κ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ!!!!

ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ!!!


Τα μαθήματα λιγοστεύουν, οι διακοπές πλησιάζουν και το παιδικό δωμάτιο από χώρος μελέτης αρχίζει σιγά σιγά να μετατρέπεται σε χώρο ξεκούρασης και παιχνιδιού. Μπορούμε πια να επιτρέπουμε στους μικρούς μας μπόμπιρες λίγη ανεμελιά παραπάνω. Εξάλλου η άνοιξη το απαιτεί! Δώστε τους την ευκαιρία να κοιμηθούν στην αγκαλιά του αγαπημένου τους καρτούν, στολίστε τους τοίχους με χαρούμενα καδράκια, αφήστε τον ανοιξιάτικο ήλιο να περάσει μέσα από ανάλαφρες κουρτίνες και αφήστε την φαντασία των παιδιών να τα ταξιδέψει.

Κάντε προσεγμένες και σύμφωνες, με το προσωπικό σας γούστο, επιλογές. Αποφύγετε οικονομικές σπατάλες ή αγορές που θα σας αναγκάσουν να κάνετε κι άλλες κι άλλες προκειμένου να δημιουργήσετε το ντεκόρ που είδατε σε μια βιτρίνα ή στις σελίδες κάποιου περιοδικού. Κάντε μια καλή έρευνα αγοράς και μην παρασυρθείτε από τις επιταγές της μόδας αν δεν ταιριάζουν στην διακόσμηση του σπιτιού σας.

Προσαρμόστε, με λίγα λόγια, τη μόδα στο χώρο σας και όχι το χώρο σας στη μόδα.

Ακολουθώντας αυτούς τους απλούς κανόνες θα ανανεώσετε τους χώρους του σπιτιού με λίγες, οικονομικές και έξυπνες κινήσεις.