MySpace Backgrounds, MySpace Layouts, MySpace Codes, MySpace Graphics
bloguez.com

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ!!!!


Η άνοιξη έφτασε και όπως και να έχει θέλεις μια αλλαγή στα μαλλάκια σου! Εκρηκτικό ξανθό ή φλογερό κόκκινο, μυστηριώδες σκούρο ή γλυκό καστανό; Τα ερωτήματα που σε βασανίζουν σχετικά με το χρώμα των μαλλιών σου είναι πολλά αυτή τη εποχή! Μάθε ποια χρώματα θα σε κατακτήσουν αυτή την άνοιξη και πάρε τη σωστή απόφαση διαλέγοντας το χρώμα που θα σε μεταμορφώσει!

Πώς να μη χαμογελάει η  Λέιτον  Μίστερ αφού ξέρει πώς το γλυκό  σοκολατί της χρώμα είναι και πάλι in;
Πώς να μη χαμογελάει η Λέιτον
Μίστερ αφού ξέρει πώς το γλυκό
σοκολατί της χρώμα είναι και πάλι
in;

Μα φυσικά: Τα χρώματα τη άνοιξης στα μαλλιά τείνουν να γίνονται ολοένα και πιο φυσικά! Γεμάτα χρώματα αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά σου. Αυτή τη σεζόν ετοιμάσου να ξεφύγεις από τη μονοχρωμία και να αφήσεις το μαλλάκι σου να αναδείξει τις φυσικές του αποχρώσεις!

Το χρώμα να είναι πλούσιο: οι φωτεινές αποχρώσεις θα σε κατακτήσουν αυτή την άνοιξη με τα "πλούσια" , "γεμάτα" χρώματα να κερδίζουν μια θέση στα... μαλλιά σου! Αυτή τη σεζόν λοιπόν το φουντουκί και το ζεστό χρώμα της καραμέλας είναι χρώματα που θα σε κατακτήσουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι φέτος η μόδα στα χρώματα μαλλιών δικαιώνει όσες δεν απαρνιούνται το σκούρο χρωματάκι τους!

Η Κέιτ Χάντσον ξέρει καλά πώς το χρώμα της άμμου είναι αυτό  που  της ταιριάζει άψογα και αυτή  τη σεζόν!
Η Κέιτ Χάντσον ξέρει καλά πώς
το χρώμα της άμμου είναι αυτό
που της ταιριάζει άψογα και αυτή
τη σεζόν!
Η Τζούλιαν Μούρ, ως φυσική κοκκινομάλλα εντυπωσιάζει με την  απόχρωση του χάλκινου και το γλυκό της χαμόγελο!
Η Τζούλιαν Μούρ, ως φυσική κοκκινομάλλα
εντυπωσιάζει με την απόχρωση του χάλκινου
και το γλυκό της χαμόγελο!

Αν είσαι μελαχρινή: μείνε όπως είσαι μην αλλάξεις τίποτα! Μπορεί μέχρι πρωτινός να θυσίαζες τη μελαχρινή σου κόμη στο βωμό των "ανοιχτών" τρεντ, φέτος όμως θα δεις να γίνεται το ακριβώς αντίθετο! Αυτή την άνοιξη οι ξανθές γίνονται μελαχρινές και τα μαλλιά σου το πιο hot σημείο επάνω σου. Οι ζεστές σοκολατί αποχρώσεις, οι μυστηριώδης σκούρες αλλά και οι ανταύγειες σε μια σκούρα βάση που μας έχουν κερδίσει ήδη από το 2009 θα συνεχίσουν δυναμικά στην κορυφή. Οι πασαρέλες γέμισαν καστανές και εμείς ως ελληνίδες δε μπορούμε παρά να είμαστε χαρούμενες που δε χρειάζεται να μπούμε στη διαδικασία της βαφής!

Αν είσαι ξανθιά: ξανθό πολλών καρατίων! Οι αποχρώσεις του χρυσού θα σε απογειώσουν! Το χρώμα της άμμου γίνεται το χρώμα των μαλλιών σου σαν ανταύγειες ή ενιαίο χρώμα , φέρνοντας το καλοκαίρι ακόμη πιο κοντά σου. Ξέχασε τα ξεθωριασμένα χρώματα και τόλμησε το ξανθό στη χρυσή εκδοχή του για να εντυπωσιάσεις αρκεί το χρώμα σου να είναι ενιαίο και πλούσιο!



Αν είσαι κοκκινομάλλα: οι φυσικές αποχρώσεις του κόκκινου είναι αυτές που θα σε κερδίσουν! Το κόκκινο μπορεί να είναι ένα "δύσκολο" χρώμα κυρίως γιατί δε μπορείς να το αλλάξεις εύκολα, αν όμως σου ταιριάζει σε βάζει στο επίκεντρο της μόδας για μία ακόμη σεζόν. Τα κόκκινα που θα τολμήσεις είναι έντονα χωρίς να γίνονται υπερβολικά σε φυσικούς τόνους με το χάλκινο να σε απογειώνει! Ακόμη και αν φοβάσαι να το τολμήσεις , προτίμησε χάλκινες ανταύγειες που θα χαρίσουν παιχνιδιάρικη κίνηση στα μαλλιά σου!

Για τις εκκεντρικές: η σκούρα μαύρη βάση μπορεί να συνδυαστεί άνετα ακόμη και με μωβ ανταύγειες, για εσένα που δε φοβάσαι να τολμήσεις αυτό που άλλες δε θα τολμούσαν!

Τιπ: πριν αποφασίσεις τι χρώμα θα έχει το μαλλάκι σου τη νέας σεζόν , πρέπει να φροντίσεις να είναι πάντα περιποιημένο και λαμπερό. Η μάσκα μαλλιών είναι απαραίτητη αν ταλαιπωρείς τα μαλλάκια σου με τεχνικές εργασίες όπως βαφή ή ανταύγειες ενώ το σωστό λούσιμο και τα μαλακτικό είναι όσο απαραίτητα είναι η αντηλιακή σου το κατακαλόκαιρο!

Και μην ξεχνάς όποιο χρώμα και να διαλέξεις θα είσαι κούκλα!

Από την Ελένη Αναστασάκη