MySpace Backgrounds, MySpace Layouts, MySpace Codes, MySpace Graphics
bloguez.com

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Η ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΣΤΑ JEANS!!!!

Το τζιν είναι ένα από τα πιο αγάπημένα μας ρούχα και φυσικά ένα ρούχο που το φοράμε όλες τις εποχές.

Είναι ευκολοφόρετο, πάντα επίκαιρο, trendy και φυσικά δεν λείπει από καμία ντουλάπα.


Ιδιαίτερα τώρα που μπήκαμε στην άνοιξη, νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή, για να δούμε τις πιο hot τάσεις που προτείνει η μόδα, για τα τζινς που θα φορέσουμε τους ζεστούς μήνες που έρχονται.


Αυτό που μας ενδιαφέρει βέβαια, είναι όχι μόνο να δούμε τις αλλαγές που προτείνουν οι τάσεις της φετινής σεζόν, αλλά κυρίως με πιο τρόπο θα μπορέσουμε να διαλέξουμε το πιο κατάλληλο τζιν για μας!

Τα αγορίστικα


Η τάση των “boyfriend jeans” καθιερώθηκε κυρίως από την Katie Holmes και αυτός ο τύπος του δήθεν ατιμέλητου ρούχου, πλέον θεωρείται εξαιρετικά chic. Όπως μαρτυράει και τ’ όνομά τους, η κεντρική ιδέα πίσω απ’ αυτό το ρούχο, είναι η επιθυμία μιας γυναίκας να φορέσει το παντελόνι του φίλου της, εξαιτίας του άνετου look που βγάζει το ρούχο του.

Σ’ αυτή την ιδέα λοιπόν βασίστηκαν οι σχεδιαστές και δημιούργησαν μια νέα και καθαρά γυναικεία γραμμή.
Τα “αγορίστικα”τζινς είναι πολύ casual, και μπορείτε να τα φορέσετε με οτιδήποτε. Επιπλέον, μπορείτε να γυρίσετε σε ρεβέρ τις άκρες πάνω από τους αστραγάλους σας, εάν θέλετε να ακολουθήσετε ένα πιο original look.


Τα “jeggins”


Τα “jeggings” είναι ένας νέος τύπος τζιν, εμπνευσμένος από το γνωστό μας κλασικό τζιν και από το κολάν. Πολύ φρέσκια και φυσικά ενδιαφέρουσα πρόταση, για γυναίκες με καλύγραμμα και μακριά πόδια. Το ύφασμα είναι λεπτό, τύπου stretch, αλλά δίνει την εικόνα του τζιν. Συνήθως αποτελείται από βαμβάκι, polyester και spandex.

Είναι εξαιρετικά αποκαλυπτικό και προδίδει οποιαδήποτε ατέλεια.Μπορεί να φορεθεί με μια μακρυά πουκαμίσα, μια πλεκτή μπλούζα ή ένα κοντό φορεματάκι κι από κάτω μπορείτε να φορέσετε είτε μπαλαρίνες, είτε ψιλοτάκουνα πέδιλα. Φανατικές αυτού του στιλ, είναι οι Beyonce, η Mischa Barton και η Pixie Geldof.

Τα “skinny jeans”

Τα εφαρμοστά τζιν, έχουν πλέον γίνει μια απαραίτητη επιλογή για την γκαρνταρόμπα μας. Μπορούν όπως καλά ξέρετε, να φορεθούν με οτιδήποτε και φυσικά οπουδήποτε. Αποτελούν τη βάση πάνω στην οποία μπορείτε να χτίσετε οποιαδήποτε εμφάνισή σας, ανάλογα με το ύφος που θα δώσουν τα ρούχα που θα συνδυάσετε.


Ρίξτε λοιπόν μια προσεκτική ματιά στην ντουλάπα σας, για να σιγουρευτείτε τι υπάρχει κι αν δεν έχετε σας προτείνω για φέτος ν’ αγοράσετε κάποια ανοιχτόχρωμα.

Η πιο φρέσκια όμως και trendy πρόταση για τη νέα σεζόν είναι το κολλαριστά λευκά τζιν. Μπορεί να μην είναι τόσο ευκολοφόρετα όπως τα σκούρα χρώματα ή τα blue jeans, ταιριάζουν όμως απόλυτα στο πνεύμα της εποχής και εξασφαλίζουν μια σικάτη θηλυκότητα στην εικόνα μας.

Μπορείτε να τα συνδυάσετε από πάνω την άνοιξη μ’ ένα δερμάτινο σακάκι και το καλοκαίρι με φλοράλ τοπάκια.