MySpace Backgrounds, MySpace Layouts, MySpace Codes, MySpace Graphics
bloguez.com

Τρίτη 6 Απριλίου 2010

ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ!!!


Ζωηρά χρώματα, ρομαντικά γκλος, λαμπερές πολύχρωμες σκιές σε προκαλούν να ανακαλύψεις τη μαγεία της άνοιξης. Οι νέες τάσεις του μακιγιάζ από τις σκιές μέχρι τα κραγιόν θα σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις ότι όλα είναι σούπερ λαμπερά! Διάβασε παρακάτω ποιες τάσεις θα σε κατακτήσουν αυτή την άνοιξη!

Απαλό μέηκ-απ: η βάση για ένα τέλειο μακιγιάζ δεν είναι άλλη από αψεγάδιαστη επιδερμίδα αλλά πρόσεξε το αποτέλεσμα να είναι όσο πιο φυσικό γίνεται. Ξέχασε το πιο σκούρο μέηκ-απ και επένδυσε σε ένα που να ταιριάζει απόλυτα με το φυσικό τόνο του δέρματος σου.

Πες ναι στα ροδακινί μαγουλάκια και κάν’το όπως η Άννα Φρίλ!
Πες ναι στα ροδακινί μαγουλάκια και
κάν’το όπως η Άννα Φρίλ!

Το φυσικό ήρθε για να μείνει: για μια ακόμη σεζόν το μακιγιάζ σε προκαλεί να βγεις έξω χωρίς καν να κοιταχτείς στον καθρέφτη , αφήνοντας τη φυσική σου ομορφιά να λάμψει !Οι ουδέτεροι τόνοι κυριαρχούν στο natural look που θα γνωρίσει μεγάλη επιτυχία και αυτή σεζόν. Εσύ δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα παραπάνω από το να απλώσεις μια στρώση από το μέηκ-απ σου και λίγο ροζ ρουζ στα μαγουλάκια σου!

Τα χρώματα της άνοιξης στα μάτια σου: ξέχασε τη μελαγχολική παλέτα του χειμώνα και ετοιμάσου να υποδεχθείς τις εκθαμβωτικές αποχρώσεις της άνοιξης! Τα παστέλ και τα απαλά χρώματα έχουν την τιμητική τους , με τις ροζ, κοραλί και τις αποχρώσεις του πράσινου να στήνουν χορό στα ματάκια σου! Το κοραλί είναι η ιδανική απόχρωση για τα μάτια σου αν είσαι μελαχρινή, το ροζ αν είσαι ξανθιά και το ανοιχτό πράσινο αν είσαι κοκκινομάλλα. Μην ξεχνάς ότι και αν κάνεις να μείνεις μακριά από τι σκούρες αποχρώσεις που μέχρι τώρα είχαν γίνει οι αγαπημένες σου! Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και αυτό δε μπορεί παρά να σημαίνει ότι το μακιγιάζ σου οφείλει να δηλώνει παντού ότι είσαι ένα ζουμερό φρούτο!


Μακιγιάζ πολλών καρατιών: αν μέχρι τώρα δεν έχεις ανακαλύψει τη μαγεία του χρυσού, ένα είναι σίγουρο ότι αυτή τη σεζόν το χρυσό θα σε κατακτήσει μια για πάντα! Από μεταλλικές χρυσές αποχρώσεις για τα νυχάκια σου μέχρι τις πιο λαμπερές χρυσές αποχρώσεις στα μάτια σου , ετοιμάσου να ερωτευτείς το πιο must χρώμα της χρωματικής παλέτας. Εξάλλου έχε κατά νου ότι η άνοιξη έχει να κάνει με τη λάμψη: στα μάγουλα, στα μάτια και στα χείλη βάλε το χρυσό παντού και μη φοβηθείς να το ταιριάξεις με τα αγαπημένα σου χρώματα . Συνδύασε το χρυσό με μπεζ, ροδακινί και ανοιχτό καφέ και δες τα μάτια σου πιο λαμπερά από ποτέ!
Η Μίσα Μπάρτον λατρέυει τις ανοιξιάτικες τάσεις και φαίνεται. Το  μακιγιάζ της είναι απόλυτα φυσικό!
Η Μίσα Μπάρτον λατρέυει τις ανοιξιάτικες τάσεις και φαίνεται. Το μακιγιάζ της είναι απόλυτα φυσικό!
Η Τζούλιαν Μουρ επιλέγει κοραλί κραγιόν , ασορτί με το φορεματάκι  της γιατί  απλά την έπιασε η άνοιξη!
Η Τζούλιαν Μουρ επιλέγει κοραλί κραγιόν ,
ασορτί με το φορεματάκι της γιατί
απλά την έπιασε η άνοιξη!

Με έμφαση στα ουδέτερα και γήινα χρώματα: καφέ και μπεζ έχουν την τιμητική τους και τη νέα σεζόν και σε μεταμορφώνουν σε μια γήινη θεά! Τώρα πια η αγαπημένη σου μπεζ σκιά μπορεί να σταθεί μόνη της και να στολίσει με χρώμα τα ματάκια σου ενώ δεν υπάρχει λόγος να αποχωριστείς την αγαπημένη σου καφέ σκιά ειδικά αν έχεις καστανά μάτια αφού με τη βοήθεια της είσαι τρεντι για μια ακόμη υπέροχη σεζόν.

Το διαχρονικό αϊ-λάινερ: καταφέρνει και τη νέα σεζόν να δώσει ένταση στο βλέμμα σου και να τραβήξει όλα τα βλέμματα στα μάτια σου. Άρα και τη νέα σεζόν μπορεί να ξεχωρίσεις με το βλέμμα σου με όπλο σου το αγαπημένο σου μαύρο αϊ-λάινερ που θα γίνει το απαραίτητο εργαλείο του μακιγιάζ σου!

Χειλάκι πετροκέρασο: αυτή σεζόν τα χείλη σου πιο ζουμερά και σέξι από ποτέ θα λάμψουν σε κοραλί, ροδακινί αλλά κυρίως ροζ αποχρώσεις και θα τους κατακτήσουν όλους! Θέλεις να κρέμονται όλοι από τα χείλη σου; Το ροζ από πολύ απαλό- σχεδόν διάφανο- μέχρι φούξια χαρίζει στα χειλάκια σου χρώμα που σαγηνεύει και σε εσένα την προσοχή σε όλα όσα λες!

Μάγουλο βερίκοκο: το ροδακινί στα μάγουλα θα σε κατακτήσει ενώ με λίγη προσπάθεια (και λίγο μαυρισματάκι) θα δείχνεις ηλιοκαμένη θεά σε χρόνο dt! Ανακάλυψε τη γλυκιά πλευρά του εαυτού σου με μαγουλάκι σε αποχρώσεις του ροζ και ανέδειξε τη νέα ρομαντική εκδοχή σου.

Και μην ξεχνάς την πιο χαρούμενη εποχή του χρόνου δεν έχεις παρά να βάλεις χρώμα στη ζωή σου και να φορέσεις το πιο γλυκό σου χαμόγελο για να είσαι απλά η θεά της άνοιξης!

Από την Ελένη Αναστασάκη