MySpace Backgrounds, MySpace Layouts, MySpace Codes, MySpace Graphics
bloguez.com

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

ITALIAN SEASONING!!!!!




Ένα ωραίο μίγμα μυρωδικών που δίνει υπέροχο άρωμα στα ψητά (και κατσαρόλας) κρεατικά αλλά και στο ψάρι. Οι Αμερικανοί το ονομάζουν Italian Seasoning. Εγώ ουσιαστικά έχω αντικαταστήσει τη ρίγανη με αυτό.
Υλικά
3 κουταλιές σούπας αποξηραμένος βασιλικός
3 κουταλιές σούπας ρίγανη
3 κουταλιές σούπας αποξηραμένος μαϊντανός
1 κουταλιά σούπας αποξηραμένος δυόσμος
1 κουταλιά σούπας σκόνη σκόρδου
1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη κρεμμυδιού
1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο θυμάρι
1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο δεδρολίβανο
Μισό κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
Μισό κουταλάκι του γλυκού μπούκοβο
Εκτέλεση
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο multi και τα ανακατεύουμε για λίγα δευτερόλεπτα. Αποθηκεύουμε το μίγμα σε αεροστεγές δοχείο. Διατηρείται για περίπου 6 μήνες.