Ξιφίας ψητός
Τίποτα δύσκολο ή πολύπλοκο βέβαια. Οι φέτες του ξιφία πλύθηκαν και στέγνωσαν καλά. Μετά μπήκαν σε ταψί με λίγο λάδι, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και λεμονάκι.
Κανα-δυό ώρες αργότερα ανέλαβε ο ψήστης! Τα κλαδάκια από τις κληματαριές μπήκαν στην ψησταριά και μετατράπηκαν σε κάρβουνα.
Η σχάρα ακούμπησε στα κάρβουνα και αφού έκαψε καλά περάστηκε με λίγο λάδι για να μην κολλήσουν οι φέτες του ψαριού. Ο ξιφίας τοποθετήθηκε στη σχάρα, ψήθηκε περίπου 10 λεπτά από κάθε πλευρά και ρόδισε όμορφα.
Την συνέχεια την καταλαβαίνετε, νομίζω πως δεν χρειάζεται να συνεχίσω...