MySpace Backgrounds, MySpace Layouts, MySpace Codes, MySpace Graphics
bloguez.com

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΣΤΑ..ΑΛ' ΟΛΙΟ!!!!!



Σκορδάκι και ελαιόλαδο ... απλά συστατικά σε ένα παραδοσιακό ιταλικό πιάτο για όλους!
Εσείς διαλέξτε μόνο πάστα!

Τα υλικά μας
500 gr. λαζανάκι ή πάστα της επιλογής σας
2 κουταλάκια του γλυκού σκόρδο τριμμένο
1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο καλής ποιότητας
Προαιρετικά 1-2 καυτερές πιπερίτσες
Μαϊντανό
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλάτι
Παρμεζάνα

Ας δούμε πώς φτιάχνεται
Ετοιμάζουμε την πάστα al dente και την κρατάμε ζεστή.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί προσθέτουμε τις πιπεριές,το πιπέρι και το σκόρδο.
Σωτάρουμε ελαφρά το σκόρδο με προσοχή να μην μαυρίσει!
Περιχύνουμε την πάστα με το καυτό λάδι και με μαϊντανό.
Πασπαλίζουμε με παρμεζάνα και σερβίρουμε!
Τips: Άν μας αρέσουν τα καυτερά,προσθέτουμε περισσότερο σκόρδο και ψιλοκόβουμε και τις πιπερίτσες!