MySpace Backgrounds, MySpace Layouts, MySpace Codes, MySpace Graphics
bloguez.com

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΕΕΕ...ΚΑΙΡΟΣ Κ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ....ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ!!!

Μαλλιά

Πώς να πάρουν τα πάνω τους τα μαλλιά σας


woman-hair-386
Αν έχετε αραιά μαλλιά ή γενικότερα εξασθενημένα μαλλιά, για να πάρουν τα πάνω τους μπορείτε να κάνετε τα εξής:
1.Να τα κόψετε και να ενημερώστε την κομμώτριά σας ότι θέλετε να σας τα κουρέψει στο στεφάνι των μαλλιών σας περιμετρικά, προκειμένου να δυναμώσουν και να φουντώσουν.
2. Να προμηθευτείτε με τις δυναμωτικές αμπούλες μαλλιών (τις οποίες μπορείτε να βρείτε είτε στο κομμωτήριο είτε στο φαρμακείο σας, ανάλογα με την μάρκα) ή επίσης να αγοράστε από τον φαρμακείο σε μορφή σπρέι έναν ορό μαλλιών με το οποίο ψεκάζετε στις αδύνατες περιοχές των μαλλιών σας. Σε αυτές τις περιπτώσεις, προκείμενου να δείτε αποτελέσματα είναι καλό να είστε συνεπής, όσον αφορά στη συχνότητα που τα τοποθετείτε στα μαλλιά σας. Ανάλογα με τις οδηγίες, διαβάστε αν πρέπει να έχει προηγηθεί λούσιμο ή αν ξεβγάζετε τα μαλλιά σας και στη συνέχεια.
3. Αποφύγετε όσο μπορείτε την χρήση σεσουάρ, ισιωτών, ή οποιωνδήποτε άλλων ηλεκτρικών συσκευών που συντελούν στο «κάψιμο» και την αφυδάτωση της τρίχας.
4. Αν βλέπετε ότι τα μαλλιά σας είναι αδύναμα, καθυστερείστε την βαφή που ενδεχομένως θέλετε να κάνετε και αν θέλετε οπωσδήποτε να αλλάξετε το χρώμα των μαλλιών σας προτιμήστε το χρωμαγαλάκτωμα που είναι πιο ελαφρύ και φυσικό για την τρίχα.
5. Χρησιμοποιείτε κάθε φορά που λούζεστε την κρέμα μαλλιών ή conditioner ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σας, και μάλιστα αν έχετε πρόβλημα ψαλίδας στις άκρες ή φριζαρισμένες άκρες, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείται σιλικόνη, η οποία λειαίνει και ενυδατώνει τις ξηρές άκρες των μαλλιών.
6.Μια ή δύο φορές περίπου την εβδομάδα, μπορείτε να χρησιμοποιείτε μάσκα μαλλιών για την αναδόμηση της τρίχας. Στην αγορά κυκλοφορούν πολλές, οπότε μπορείτε να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα. Αφήνετέ την να δράσει 5-7 λεπτά, στη συνέχεια ξεβγάλετε με χλιαρό (προς κρύο νερό) και αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά.