Ζυμαρικά φούρνου

Αυτά είναι τα υλικά που χρησιμοποίησα:
½ κιλό σέλινο
250 γρ γκούντα
250 γρ γραβιέρα
10 φέτες ζαμπόν γαλοπούλας
3 κουταλιές ελαιόλαδο
1 αυγό
½ λίτρο γάλα
Μοσχοκάρυδο
Βράζουμε τα ζυμαρικά, τα σουρώνουμε και τα περιχύνουμε με το λάδι.
Τρίβουμε τα τυριά και κόβουμε το ζαμπόν σε κύβους.
Σε πυρέξ ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά.
Χτυπάμε ελαφρά το αυγό με το γάλα και το μοσχοκάρυδο
και περιχύνουμε τα ζυμαρικά.
Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά.
½ κιλό σέλινο
250 γρ γκούντα
250 γρ γραβιέρα
10 φέτες ζαμπόν γαλοπούλας
3 κουταλιές ελαιόλαδο
1 αυγό
½ λίτρο γάλα
Μοσχοκάρυδο
Βράζουμε τα ζυμαρικά, τα σουρώνουμε και τα περιχύνουμε με το λάδι.





