Είχα στο ψυγείο 4-5 φύλλα χωριάτικης ζύμης και σκέφτηκα να τα αξιοποιήσω. Όπως πάντα η πρώτη σκέψη: κάτι εύκολο, γρήγορο, χωρίς πολλά υλικά... Τυροπιτάκια λοιπόν!Σε μπολ έλιωσα με το πηρούνι 250 γρ φέτα και την ανακάτεψα με ένα αυγό, φρεσκοτριμμένο πιπεράκι και μπόλικο φρέσκο ψιλοκομμένο δυόσμο – από το γλαστράκι μου!

Κάθε φύλλο το έκοψα σε δύο κατά μήκος και έβαλα μια κουταλιά σούπας από το μίγμα του τυριού.

Δίπλωσα ώστε να σχηματιστεί ένα τρίγωνο, το λάδωσα ελαφρά

και το τοποθέτησα στο ταψί του φούρνου που το είχα καλύψει με λαδόκολλα.

Έψησα για 15 λεπτά στους 170 ο.
Φαγώθηκαν ζεστά και ήταν θαύμα με παγωμένη μπυρίτσα και καλή παρέα!