Με αυτά τα υλικά βγήκαν 12 ρολάκια:
1 κουταλιά φυτίνη
1 κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες (200 γρ)
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 ψητή πιπεριά Φλωρίνης (από βάζο)
2 κουταλιές μουστάρδα
3-4 κουταλιές κίτρινα τυριά τριμμένα
3 φύλλα από ένα πακέτο παραδοσιακό φύλλο για πίτες
Έλιωσα τη φυτίνη σε βαθύ τηγάνι και ρόδισα ελαφρά το κρεμμύδι και τα μανιτάρια.
Τα έβγαλα από τη φωτιά, άφησα να μισοκρυώσουν και πρόσθεσα την πιπεριά Φλωρίνης, την μουστάρδα και τα τυριά. 
Έκοψα κάθε φύλλο στα 4 και έβαλα σε κάθε κομμάτι λίγη γέμιση.
Τα τύλιξα σε ρολό, προσέχοντας να κλείσουν καλά οι άκρες που τις έβρεξα με λίγο νερό.
Άλειψα τα ρολάκια με ελάχιστο ελαιόλαδο
και τα έψησα στους 170 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου.