Μια πολύ ιδιαίτερη ιδέα, νόστιμη και διαφορετική... και επίσης λόγος διαμάχης στο σπίτι, καθώς οι αυθεντικοί Κρητικοί της οικογένειας θεωρούν ότι το κουνέλι χαραμίζεται αν δεν είναι στιφάδο ή τηγανητό !!!
Για 6 μερίδες:
1 ½ κιλό κουνέλι
¾ φλυτζανιού φυτίνη
1 κρεμμύδι τριμμένο
1 φλυτζάνι άσπρο κρασί
½ κιλό καλαμπόκι
200 γρ μπέικον σε κομμάτια
3 κουταλιές μουστάρδα
Αλάτι και πιπέρι
Σωτάρω σε κατσαρόλα το κουνέλι με τη φυτίνη.
Προσθέτω το κρεμμύδι και το σωτάρω κι αυτό.

Σβήνω με το κρασί και το σιγοβράζω σκεπασμένο για 30 λεπτά περίπου.

Ρίχνω το καλαμπόκι, το μπέικον και τη μουστάρδα διαλυμένη σε ένα φλυτζάνι νερό.

Αφήνω το φαγητό σε μέτρια φωτιά για 30 λεπτά ακόμα.