Βερύκοκα τηγανητά με σάλτσα γιαουρτιού
12 βερύκοκα
2 κουταλιές σούπας βούτυρο
3 κουταλιές σούπας ζάχαρη
2 κεσέδες γιαούρτι (των 200γρ)
2 κουταλιές σούπας μέλι
2 κεσέδες γιαούρτι (των 200γρ)
2 κουταλιές σούπας μέλι
Πλένουμε τα βερύκοκα, τα κόβουμε στα 2 και αφαιρούμε τα κουκούτσια.
10 λεπτά χρειάζονται για να μελώσουν και να δημιουργηθεί σιρόπι από τη ζάχαρη και το χυμό τους.
Βγάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να μισοκρυώσουν.