MySpace Backgrounds, MySpace Layouts, MySpace Codes, MySpace Graphics
bloguez.com

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΔΩΡΑ ΤΩΝ ΝΟΝΩΝ!!!






Νονά χωρίς λαμπάδα και σοκολατένιο αβγό δεν γίνεται!

Αποστολή "Λαμπάδα"
Στο εμπόριο υπάρχουν πολλά είδη λαμπάδας. Λαμπάδες με παιχνίδια, λαμπάδες με στολίδια ακόμα και σκέτα κεριά, μονόχρωμα ή πολύχρωμα. Όσο το παιδί είναι μικρό, το έργο μας ως πνευματικού γονιού είναι εύκολο και μπορούμε να επιλέξουμε όποια λαμπάδα θέλουμε, σύμφωνα με το δικό μας γούστο.
Τιp: Επιλέγουμε λαμπάδες με διακοσμητικά στοιχεία και ζητάμε από την μαμά του παιδιού να τα βάζει σε περίοπτη θέση στο δωμάτιο του παιδιού. Έτσι χρόνο με το χρόνο θα δημιουργηθεί η γωνιά της νονάς ή του νονού.

Πώς επιλέγουμε λαμπάδα για μεγαλύτερα παιδιά
Το θέμα που απασχολεί τους περισσότερους νονούς είναι ότι όσο το παιδί μεγαλώνει, θέλει να διαλέγει μόνο του την λαμπάδα του. Στις περισσότερες περιπτώσεις μάλιστα δεν υπάρχει καμμιά πρωτοτυπία, αφού το παιδί διαλέγει την λαμπάδα που έχει τον αγαπημένο του ήρωα καρφιτσωμένο επάνω. Ας δούμε την θετική πλευρά του πράγματος! Όταν το παιδί είναι αρκετό μεγάλο, το παίρνουμε μαζί μας στα μαγαζιά για ψώνια. Έτσι απολαμβάνουμε μια ευχάριστη βόλτα με το παιδί, ενδυναμώνουμε τη σχέση μας μαζί του και αποφεύγουμε τυχόν αρνήσεις της επιλογής μας. Το παιδί έχει κάνει την επιλογή μόνο του.

Τι κάνουμε
-Toυ παίρνουμε την λαμπάδα που θέλει, όσο αντίθετους και αν μας βρίσκει η επιλογή. Εναλλακτικά του προτείνουμε μια λαμπάδα της δικής μας αρέσειας και προσπαθούμε να τα βρούμε κάπου στη μέση. Αγοράζουμε, για παράδειγμα, μια λιτή λαμπάδα και πάνω της προσαρμόζουμε τον αγαπημένο ήρωα του παιδιού.

Για ευρηματικούς νονούς
Εάν ανήκετε στην κατηγορία ευρηματικού και καλλιτεχνικού νονού, ιδού: Διοργανώνουμε μια Κυριακή απόγευμα συνάντηση νονάς–βαφτιστηριού και φτιάχνουμε την δική μας λαμπάδα. Θα χρειαστούμε ένα χρωματιστό κερί, πολύχρωμες κορδέλες, διακοσμητικά, κόλλα και φαντασία.

Αποστολή Πασχαλινό Αβγό

Το πασχαλινό αβγό δεν λείπει ποτέ από τα δώρα της νονάς.
-Στην αγορά υπάρχουν πολλά πασχαλινά αβγά με δώρο έκπληξη που μπορούμε να προμηθευτούμε είτε από το ζαχαροπλαστείο είτε ακόμα και από το super-market της γειτονιάς.
-Στα περισσότερα ζαχαροπλαστεία υπάρχει και ένα άλλο είδος σοκολατένιου αβγού. Το αβγό αυτό είναι συνήθως ζωγραφισμένο από έξω και δεν περιέχει δώρο έκπληξη.
-Ένα εναλλακτικό πασχαλινό αβγό είναι το κούφιο αβγό. Στην ουσία είναι ένα κουτί σε σχήμα πασχαλινού αβγού. Αυτό το «αβγό» μπορούμε να το γεμίσουμε εμείς με λιχουδιές δικής μας προτίμησης. Σοκολατάκια κάθε είδους, καραμέλες και γλειφιτζούρια.

Ιδέες για Πασχαλινά Δώρα
Παπούτσια: Το απόλυτο πασχαλινό δώρο είναι ένα ολοκαίνουργιο ζευγάρι παπούτσια. Τα χαρακτηριστικά παπούτσια της νονάς που θα φορέσει το παιδί την μέρα της Ανάστασης.
Ρούχα: Εκτός από τα παπούτσια, μπορούμε να αγοράσουμε στο βαφτιστήρι μας και ένα ωραίο πασχαλινό σύνολο!
Παιχνίδια: Ένα παιχνιδάκι το Πάσχα επιβάλλεται. Αφήνουμε το παιδί να επιλέξει το δώρο που θέλει και σε καμία περίπτωση δεν ρωτάμε τους γονείς. Οι γονείς ως συνήθως θεωρούν ότι το παιδί έχει πολλά παιχνίδια και άλλο ένα θα είναι άχρηστο.

Για φιλόζωους νονούς
. Την τιμητική τους την εποχή του Πάσχα έχουν τα παπάκια, τα κοτοπουλάκια και τα κουνελάκια. Στην περίπτωση που ανήκουμε στην κατηγορία των φιλόζωων νονών και επιλέξουμε ως πασχαλινό δώρο ένα ζωάκι, καλό θα είναι πρώτα να το συζητήσουμε με τους γονείς του παιδιού. Άλλωστε δεν θα είμαστε εμείς αυτοί που θα το μεγαλώσουμε.

ΑΝΤΕ ΝΟΝΟΙ Κ ΝΟΝΕΣ..ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΤΗΡΙΑ ΣΑΣ.....ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΒΕΒΑΙΑ Κ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝΕ Κ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ Κ ΝΟΝΕΣ ΤΟΥΣ.....Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΝΕ!!!!