ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΟ, ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΡΗΤΙΚΟ!!
Συστατικά
Οδηγίες
- Τσιγαρίζουμε τον κόκορα με το ελαιόλαδο να πάρει λίγο χρωματάκι. Σβύνω με λίγο κρασί και βαλσάμικο.
- Χαμηλώνω την φωτιά ρίχνω την ντομάτα, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, βασιλικό, μέλι και λιγο νεράκι, για να καλύψω τον κόκορα.
- Ανακατεύω και κλείνω την χύτρα και το αφήνω 20-25 λεπτά.Το φαγητό ειναι έτοιμο.
- Σερβίρεται με πατάτες τηγανιτές, χυλοπίτες, μακαρόνια.
Λίγα μυστικά ακόμα
Εγώ στο φαγάκι δεν βάζω καθόλου κρεμμυδάκι γιατί μου φαίνεται παίρνει την ωραία γεύση που έχει.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!