MySpace Backgrounds, MySpace Layouts, MySpace Codes, MySpace Graphics
bloguez.com

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΦΘΙΝΙΠΩΡΟ Κ ΧΕΙΜΩΝΑ 2010-2011!!

Ποια γυναίκα δεν θέλει να είναι μέσα στο πνεύμα της μόδας; Πώς, όμως, θα καταφέρει κάτι τέτοιο αν δεν γνωρίζει, με ακρίβεια, τις τάσεις που επικρατούν κάθε σεζόν. Κάποιες τάσεις με την αλλαγή της εποχής θεωρούνται ξεπερασμένες, ενώ κάποιες άλλες συνεχίζουν να κρατούν τα σκήπτρα της μόδας. Και επιπλέον νέες ιδέες έρχονται να προστεθούν δίνοντας το στίγμα της ανανέωσης και της πρωτοπορίας στη σεζόν που ξεκινάει.
Ας αφήσουμε τις γενικότητες και ας δούμε μαζί αναλυτικά τις τάσεις της μόδας, για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα 2010 – 2011.


Τα sexy ζιβάγκο

Θα μου πείτε, ότι το ζιβάγκο είναι μια γραμμή, που δεν θεωρείται και τόσο αισθησιακή. Η απάντηση λοιπόν είναι, ότι για το φθινόπωρο και τον χειμώνα που έρχονται, τα ζιβάγκο είναι μια από τις πιο hot τάσεις.

Απλά –όπως πάντα- το παιχνίδι θα κερδιθεί από το πως θα τα φορέσετε. Προσπαθείστε να ανακατέψετε τα χρώματα, φορώντας κάποια funky αξεσουάρ, που θα δώσουν στο συντηρητικό look του ζιβάγκο σας, έναν αριστοκρατικό και στιλάτο αέρα.


Οι ψηλοί γιακάδες

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν, ότι ο φετινός χειμώνας θα είναι εξαιρετικά βαρύς.

Ακολουθώντας αυτήν την τάση, από την μια πλευρά θα είσαστε μοντέρνες κι από την άλλη οι ψηλοί γιακάδες θα σας κρατήσουν ζεστές και προφυλαγμένες από τους κρύους αέρηδες του χειμώνα.


Τα αριστοκρατικά maxi φορέματα

Η θηλυκότητα είναι πάντα ο φάρος που καθοδηγεί τις τάσεις κάθε νέας σεζόν. Έτσι, καλές μου φίλες, εάν αισθάνεστε την ανάγκη να προβάλετε ακόμα περισσότερο την θηλυκή σας πλευρά, τα maxi φορέματα θα είναι η τέλεια επιλογή.

Στα καταστήματα, θα συναντήσετε μεγάλη ποικιλία maxi φορεμάτων σε διαφορετικές γραμμές και στιλ. Ψάχνοντας λοιπόν με υπομονή, σίγουρα θα βρείτε αυτό που σας κολακεύει και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα προτερήματα του σωματότυπού σας.


Η αντίθεση, που λέγεται “military look”

Το «στρατιωτικό» στιλ παρόλο που έρχεται σε αντίθεση με τις τελευταίες τάσεις, οι γυναίκες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη, το αγκαλιάζουν και το υποστηρίζουν με εξαιρετική θέρμη. Ακόμη και η Gisele Bundchen, αποφάσισε να φωτογραφηθεί για το Vogue, με ρούχα military.

Άρα, μάλλον οφείλουμε κι εμείς να ακολουθήσουμε το παράδειγμά της κι όσες δεν τα έχουμε δοκιμάσει, έφτασε η στιγμή για να το τολμήσουμε.


Η μοναδικότητα του patchwork

Άλλη μια τάση, που φέτος κάνει τη διαφορά. Εάν λοιπόν αποφασίσετε να την ακολουθήσετε, θα πρέπει να είσαστε δημιουργική μεν, αλλά συνάμα και προσεκτική. Το “βάλε – βάλε, να ‘χουμε...”, μπορεί να οδηγήσει στην υπερβολή κι από την άλλη, αν δεν φορέσετε αυτά που πρέπει, το αποτέλεσμα θα είναι μάλλον φτωχό.

Αυτό βέβαια που θα σας εξασφαλίσει μια patchwork εμφάνιση, είναι ότι δεν θα είσαστε ποτέ “ένα” με το πλήθος, αφού θα έχετε πάντα πολλές δυνατότητες για να ξεχωρίσετε.


Poncho, για τις λάτρεις του latin και όχι μόνο...

Το poncho, είναι μια trendy τάση, που αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε, θα πρέπει να επιστρατεύσετε όλη την στιλιστική σας δεξιοτεχνία. Το poncho, δεν είναι ένα συνηθισμένο ρούχο και για να το φορέσεις, χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις και τον απαραίτητο συνδυασμό ρούχων και αξεσουάρ, για να φτάσεις σ’ ένα αισθητικά επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Ανάλογα με την σωματοδομή, μπορεί να δώσει όγκο ή να εξαφανίσει ανεπιθύμητες ατέλειες. Εάν λοιπόν είσαστε προσεκτικές και σίγουρες για το τί σας ταιριάζει, πειραματιστείτε δημιουργικά, μ’ αυτή την υπέροχη νέα τάση.


Καπιτονέ, για να είσαστε πάντα ζεστή

Ο χειμώνα προβλέπεται δύσκολος! Όχι μόνο από οικονομικής πλευράς – που εδώ, όπως και να το κάνεις, δεν μπορούμε να αλλάξουμε και πολλά πράγματα – αλλά και από πλευράς χαμηλών θερμοκρασιών. Όσο λοιπόν πιο ζεστά ρούχα φορέσουμε, τόσο πιο άνετα θα νιώθουμε. Τα καπιτονέ, είναι μια τεχνική, που συνήθως χρησιμοποιείται στα πανωφόρια, εξασφαλίζοντάς τους την δυνατότητα να μας κρατούν ζεστές.

Ωραία αισθητικά λύση, αλλά χρειάζεται προσοχή. Συνήθως δίνουν όγκο και μπορεί να κάναμε πολύ καλά που συμφιλιωθήκαμε με τα 2-3 παραπανίσια κιλά που φορτωθήκαμε αρκεί να το πάρουμε απόφαση ότι ένα καπιτονέ ρούχο θα τα επιδείξει και σε όλους τους υπόλοιπους.


Οι “high boots”, παραμένουν hot trend

Οι ψιλές μπότες, που φτάνουν μέχρι το μηρό, κέρδισαν την συμπάθεια πολλών γυναικών την περσινή σεζόν κι όλοι οι μεγάλοι σχεδιαστές, συμπεριέλαβαν αυτήν την τάση και στις φετινές τους προτάσεις. Κι αυτό γιατί εξασφαλίζουν στις γυναίκες που τις φορούν ένα “sexy look” , προσφέροντας συγχρόνως άνεση.

Επιπλέον, παρέχουν μεγάλη κάλυψη στο πόδι, γεγονός πολύ ουσιαστικό για τον χειμώνα. Άλλη μια τάση λοιπόν, που έρχεται από το παρελθόν και σας δίνει τη δυνατότητα να ευχαριστηθείτε εκείνο το ζευγάρι που αγοράσατε τελευταία στιγμή, στις περσινές εκπτώσεις.


Οι άνετες παντελόνες

Οι φαρδιές παντελόνες, ήταν μια τάση που εμφανίστηκε έντονα στις επιδείξεις της περσινής ανοιξιάτικης σεζόν. Αυτή λοιπόν η τάση, ακολουθήθηκε κι από πολλούς σχεδιαστές για το χειμώνα, είτε με μονόχρωμα υφάσματα, είτε με πολύχρωμα και ζωηρόχρωμα εμπριμέ.

Είναι λοιπόν στην διακριτική σας ευχέρεια να αποφασίσετε, τι είναι αυτό που σας κολακεύει περισσότερο και τι ταιριάζει ιδανικά με τα υπόλοιπα ρούχα που κρύβει η ντουλάπα σας.



Κρόσσια, όχι μόνο τα νεύρα μας αλλά και στη μόδα

Τα κρόσσια, είναι μια τάση που είχε κάνει πάλι την εμφάνισή της πριν από αρκετές σεζόν και φέτος φαίνεται να επιστρέφει. Στην φετινή σεζόν βέβαια, δεν έχει τόσο έντονη παρουσία, όπως παλιότερα και την βλέπουμε να εμφανίζεται μόνο στα ρούχα.

Παπούτσια, τσάντες ή οτιδήποτε άλλο αξεσουάρ με κρόσσια, δεν φαίνεται να συμβαδίζει με τις φετινές επιταγές της μόδας.