Συνοδέψτε με χωριάτικη σαλάτα και υπέροχο δροσερό
τζατζίκι!

Ξεπλένουμε τις μπριζόλες και τις αφήνουμε να στεγνώσουν καλά.
Αλατοπιπερώνουμε και από τις δυο πλευρές και τις αραδιάζουμε σε ταψί.

Προσθέτουμε ρίγανη, 1-2 κλωνάρια δεντρολίβανο, 4-5 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες, 2-3 φύλλα δάφνης και λίγο ελαιόλαδο.

Αφήνουμε στο ψυγείο να πάρουν τα αρώματα από τα μυρωδικά.
Όταν ετοιμαστούν τα κάρβουνα,

ζεσταίνουμε τη σχάρα καλά και μετά τοποθετούμε πάνω τις μπριζόλες.
Η ώρα ψησίματος εξαρτάται από το πόσο καλοψημένη θέλουμε την μπριζόλα μας.