Χοιρινό τηγανητό
Πολύ νόστιμος και εύκολος κρασομεζές...
Κόβουμε 1 κιλό χοιρινό σε μικρά κομμάτια, το αλατοπιπερώνουμε, του ρίχνουμε ρίγανη, το περιχύνουμε με 1/2 ποτήρι ξύδι και το αφήνουμε νά μείνει λίγη ώρα.
Βάζουμε σε τηγάνι 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο να κάψει και ρίχνουμε μέσα το κρέας με το ζουμί του.
Το αφήνουμε σε σιγανή φωτιά να πιεί το ζουμί και ρίχνουμε 1 ποτήρι κρασί κόκκινο.
Μόλις ροδίσει και πιεί το κρασί είναι έτοιμο.
Κόβουμε 1 κιλό χοιρινό σε μικρά κομμάτια, το αλατοπιπερώνουμε, του ρίχνουμε ρίγανη, το περιχύνουμε με 1/2 ποτήρι ξύδι και το αφήνουμε νά μείνει λίγη ώρα.
Βάζουμε σε τηγάνι 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο να κάψει και ρίχνουμε μέσα το κρέας με το ζουμί του.
Το αφήνουμε σε σιγανή φωτιά να πιεί το ζουμί και ρίχνουμε 1 ποτήρι κρασί κόκκινο.
Μόλις ροδίσει και πιεί το κρασί είναι έτοιμο.