Κοτόπουλο με μπύρα
Εύκολο, γρήγορο, θαύμα !!!
Βάζουμε σε κατσαρόλα ή τηγάνι λίγο λάδι και ροδίζουμε το κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κομμάτια.
Ιδανικό είναι να χρησιμοποιήσετε μικρά μπουτάκια. Μόλις ροδίσει προσθέτουμε ένα μεγάλο κουτί μπύρα
και 6-7 κουταλιές σούπας μουστάρδα.
Ρίχνουμε και λίγο αλατοπίπερο, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοψηθεί για μισή ώρα περίπου.
Ισως χρειαστεί να προσθέσουμε ελάχιστο νερό.
Σερβιρισμένο με χυλοπίτες είναι απίθανο ...!