MySpace Backgrounds, MySpace Layouts, MySpace Codes, MySpace Graphics
bloguez.com

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΜΟΥΣΤΟ Κ 4 ΠΙΠΕΡΙΑ!!!

Ψαρονέφρι με μούστο και 4 πιπέρια
υλικά για 4 άτομα
1 ψαρονέφρι 600 γραμμ κομμένο σε κομμάτια
1 φλιτζ του καφέ ελαιόλαδο
4 μεγάλα αμπελόφυλλα
λίγο λάδι για το τηγάνισμα των αμπελόφυλλων
1 κουτ γλυκού ροζ πιπέρι
1 κουτ γλυκού άσπρο πιπέρι
1 κουτ γλυκού πράσινο πιπέρι
1 κουτ σούπας μουστάρδα
λίγη ρίγανη
1 κουτ γλυκού πάπρικα γλυκιά
1 νεροπότηρο φρέσκο μούστο
40 ρόγες από άσπρο σταφύλι
1 φλιτζ τσαγιού φρέσκια πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
αλάτι
Ρίχνετε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι και τηγανίζετε τα αμπελόφυλλα μέχρι να αλλάξουν χρώμα και να γίνουν τραγανά.
Ρίχνετε ακόμα λίγο λάδι στο τηγάνι και σοτάρετε τα 4 διαφορετικά είδη πιπεριού.
Βάζετε τα ψαρονέφρια μέσα στο τηγάνι και τα σοτάρετε καλά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Προσθέτετε τη μουστάρδα, τη ρίγανη, λίγο αλάτι, τη πάπρικα και σβήνετε με το φρέσκο μούστο .
Σκεπάζετε το τηγάνι και το αφήνετε να μαγειρευτεί για 10 λεπτά. Ρίχνετε τις ρόγες από το σταφύλι μέσα να μαγειρευτούν για λίγο μέσα στη σάλτσα.
Σερβίρετε σε κάθε πιάτο βάζοντας ένα αμπελόφυλλο από κάτω, ψαρονέφρι κομμένο σε φετούλες και περιχύνετε με τη σάλτσα. Διακοσμείτε με ψιλοκομμένη πιπεριά Φλωρίνης.
Σημείωση. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε μούστε και ρόγες σταφυλιού από την ίδια ποικιλία.