| Ρίχνετε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι και τηγανίζετε τα αμπελόφυλλα μέχρι να αλλάξουν χρώμα και να γίνουν τραγανά. |
| Ρίχνετε ακόμα λίγο λάδι στο τηγάνι και σοτάρετε τα 4 διαφορετικά είδη πιπεριού. |
| Βάζετε τα ψαρονέφρια μέσα στο τηγάνι και τα σοτάρετε καλά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Προσθέτετε τη μουστάρδα, τη ρίγανη, λίγο αλάτι, τη πάπρικα και σβήνετε με το φρέσκο μούστο . |
| Σκεπάζετε το τηγάνι και το αφήνετε να μαγειρευτεί για 10 λεπτά. Ρίχνετε τις ρόγες από το σταφύλι μέσα να μαγειρευτούν για λίγο μέσα στη σάλτσα. |
| Σερβίρετε σε κάθε πιάτο βάζοντας ένα αμπελόφυλλο από κάτω, ψαρονέφρι κομμένο σε φετούλες και περιχύνετε με τη σάλτσα. Διακοσμείτε με ψιλοκομμένη πιπεριά Φλωρίνης. |
| Σημείωση. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε μούστε και ρόγες σταφυλιού από την ίδια ποικιλία. |