Σπαγγέτι με σολομό και μανιτάρια
Τα υλικά έβγαλαν 4 μεγάλες μερίδες:
1 πακέτο σπαγγέτι ολικής αλέσεως
1 μέτριο κρεμμύδι
1 μεγάλη κονσέρβα μανιτάρια φετούλες
1 κουταλιά βούτυρο
250 γρ. κρέμα γάλακτος light
πιπέρι και μοσχοκάρυδο
Έβρασα τα μακαρόνια al dente.
Μέχρι να ετοιμαστούν, τσιγάρισα ελαφρά στο βούτυρο το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και τα μανιτάρια. Μόλις ρόδισαν πρόσθεσα τον σολομό και ανακάτεψα για 1-2 λεπτά.
Πρόσθεσα την κρέμα γάλακτος, λίγο πιπέρι και μοσχοκάρυδο.
Έσβησα τη φωτιά, έριξα μέσα στο μίγμα τα μακαρόνια, ανακάτεψα να πάει η σάλτσα παντού και σέρβιρα με φρεσκοτριμμένο πιπεράκι.