| Κοσκινίζετε καλά , το αλεύρι μαζί με τη μαγιά. |
| Σ’ ένα μπολ σπάτε τα αυγά και ενώ τα χτυπάτε ελαφρά προσθέτετε σταδιακά την κρυσταλλική ζάχαρη και το χρώμα. |
| Βάζετε το μπολ σε μπεν μαρί και το χτυπάτε καλά για να ομοιογενοποιηθεί . |
| Μετά το χτυπάτε στο μίξερ για περίπου 10 λεπτά το μείγμα για να φουσκώσει αλλά και να κρυώσει. Αρχικά σε σιγανή σκάλα και στη συνέχεια σε δυνατή. |
| Μετά από 10 λεπτά σβήνετε το μίξερ και ρίχνετε μέσα το αλεύρι με τη μαγιά και ανακατεύετε καλά και σιγά σιγά με το χέρι. |
| Βουτυρώνετε τις ειδικές φόρμες για μπισκότα και προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. |
| Βάζετε το μείγμα σε κορνέ, γεμίζετε τις φόρμες και από πάνω προσθέτετε ζάχαρη άχνη. |
| Τοποθετείτε τις φόρμες για 15 λεπτά στο φούρνο. |
| |
|
|
| - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |